![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Yararlı Programlar forumu içinde "HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar geçenlerde öğrendim : Japonlar yılda kişi başına 60 kitap okuyorlarmış. Bizde bu sayı kaç acaba? 5 kişi yılda 1 kitap okuyormuş Türkiyede. Niçin geri kaldığımızı herhalde daha iyi anlıyorsunuz. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 162 ![]() ![]() | HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Arkadaşlar geçenlerde öğrendim : Japonlar yılda kişi başına 60 kitap okuyorlarmış. Bizde bu sayı kaç acaba? 5 kişi yılda 1 kitap okuyormuş Türkiyede. Niçin geri kaldığımızı herhalde daha iyi anlıyorsunuz. Bu programla inşallah okuma hızımızı artırıp onlara yetişmeye çalışırız. Ben biraz denedim, şu an 400-500 kelime okuyorum dakikada. Size de tavsiye ederim. http://rapidshare.com/files/19385572..._OKUMA_PRO.rar dosya şifresi : mehmetyakup Program 60 MB ve kurulum gerektirmiyor. faydalı olması ümit ve duasıyla… . |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) sağolasın paylaşım için kardeş... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Arkadaşım teşekkürler bende böyle bir program arıyordum.Süpermiş |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Ellerine Sağlık Teşekkür Ederim |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM COK İŞİME YARADI |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Çok sağol dostum epey işe yaradı;) |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) tesekkurler........cok tesekkurler |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Alıntı:
Bu programla inşallah okuma hızımızı artırıp onlara yetişmeye çalışırız. Ben biraz denedim, şu an 400-500 kelime okuyorum dakikada. Size de tavsiye ederim. Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Ben bu eğitimi alanlardanım. Ancak bunun bana roman veya içerikli (makale, ilmi belgeler)yazı okurkeh pek yararlanabildiğimi söyleyemem. Ancak klasik başlıklı mektup ve genelge vs. özünü kısa sürede klasik kısımlardan ayırıp dikkatimi özüne vermeme yararı oldu. Paylaşmak istedim. | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKURLER.İŞALLAH COK YARARI DOKUNUCAK |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Paylaşım için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |