![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Yararlı Programlar forumu içinde "HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hakikaten güzel bir paylaşım olmuş . Bu eğitimi ben de almıştım ve çok konuda da faydasını gördüm . AYda ortalama 14 kitap okuyorum ve bu tekniğinde etkisi olduğuna inanıyorum . ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) Hakikaten güzel bir paylaşım olmuş . Bu eğitimi ben de almıştım ve çok konuda da faydasını gördüm . AYda ortalama 14 kitap okuyorum ve bu tekniğinde etkisi olduğuna inanıyorum . Tekrar teşekkürler bu güzel bilgi için . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: SAĞOL ÇOK TEŞEKKÜRLER. ELLERİNE SAĞLIK . |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) saol ya bende hep bunu arıyordum |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) bir hevesle indirdim lakin parola yanlış diyo ilgilenirseniz sevinirim |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) yaa ben yükleyemedim ne yapacağım siteye girince anlamadımm.... |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) bu proğram ilköğretim 3. sınıflar içinde yararlı olurmu acaba şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) teşekkür ederim |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) çok teşekkür ederim. henüz download bitmedi ancak tam aradığım program. inşallah şifrede bir problem çıkmazsa çok işime yarayacak. türkiyede, fakülte öğrencilerinde yıllık ortalama kitap okuma sayısı yaklaşık 20. tabi ki fakülteden fakülteye değişecektir. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | YA BEN YÜKLEYEMEDİM PREMİUM HESAP İSTİYORLARNASIL YÜKLÜYCEM |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: HIZLI OKUMA PROGRAMI (paylasmak istedim) tesekkurler denıyelım arıyordum boyle birsey |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |