![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Yararlı Programlar forumu içinde "program danışma" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar merhaba ben bir program arıyorum. bir cok mail adresim bir cok site üyeliyim var. bazen sifrelerini unutuyorum. bunları hatırlayan biir program var mı bildiğiniz yardımlar için şimdiden teşekkürler..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | program danışma arkadaşlar merhaba ben bir program arıyorum. bir cok mail adresim bir cok site üyeliyim var. bazen sifrelerini unutuyorum. bunları hatırlayan biir program var mı bildiğiniz yardımlar için şimdiden teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: program danışma word pad kullan kardeşim :) yaz oraya unutmaz sın en basiti...
__________________ Düşman Kelimesinin Anlamını Arkadaş Sıfatı Taşıyanlardan Öğrendim. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: program danışma merhaba arkadaslar bende bir program arıyorum. yaklasik 500 gb film var kafemde ama flas diske bunu yukletmek istemiyorum nasıl engelleye bilirim handy programi kullanıyorum. bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim simdiden tesekkurler |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: program danışma Bu ozgurlugu musteriden kisitlamalisiniz usb yi bios tan kapatmaniz en iyisi , musteriye usb yi vermemelisiniz yazdiracaginiz malzemeyi ana pc ustunden agdan alirsiniz sizden haberi olmadan kimse malzeme cekemez. Ben daha kotu seylerle karsilastigim oldu bu konuda. adam Limeware programi yukluyor (musteri) mp3 leri indiriyor. , autologine aliyor.baska musteri geldigi zaman ayni pc ye ayni anda adamin internetini de caliyor. 3 gun sonra donuyor. Limewareyi sakladigi dosyalari cikarip flashdiske kaydediyor. Adam sanki kendi bilgisayari gibi hareket ediyor. o masaya oturan baskasinin internetini de caliyor. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |