![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Yararlı Programlar forumu içinde "googledan mp3e farklı bi yaklaşım" başlıklı konu görüntüleniyor, "bi arkadaş önerdi haber için..iyikide önerdi fazlasını buldum. buyrun depponet Toolbar - Download - haber politika spor magazin sabah milliyet hürriyet burçlar dakika haberler flaÅ� hava durumu futbol galeri ara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | googledan mp3e farklı bi yaklaşım bi arkadaş önerdi haber için..iyikide önerdi fazlasını buldum. buyrun depponet Toolbar - Download - haber politika spor magazin sabah milliyet hürriyet burçlar dakika haberler flaÅ� hava durumu futbol galeri ara arama bu araç cubugunu haber vervisi için almıştım. bır hafatandan beri yeni bi şey eklemişler cubuğa. özelliği şöyledir. mp3 yazan yere tıklıyonuz. aradığınız sanatcıyı yada şarkıyı yazıyonuz. aratıyonuz. karşınıza google dan bi sürü sayfa cıkıyor. onlara tıkladınızda aradıgınız şarkı dahil bir sürü şarkı dırek cıkıyor. bende ınanamadım. tıkladıgınız da sayfa direk acılıyor. sağ tuşla farklı kaydet dıyonuz hepsi bu. adamlar yapmış. ayrıca benım bilgisayarda sol tuşla tıklayınca parcayı dınletıyor windovs medya oynatıcısından. boylece başka merakettiğim parcalrıda bıraz denleyıp indirmeye karar verebiliyorsun. ![]() ![]() ![]() bir eklentisi daha var benim en baştan sevdiğim oda arama bölümü. burada google dan ansiklopediye, gittigidiyordan direk resim aramaya neisterseniz var. benim en cok işime yarıyan google, resim arama ve bu sitede ara oldu. bu sitede ara cok ilginç girdiğiniz site ne ise direk onun içinde istediğinizi arıyor. işimi cok kolaylaştırıyor acıkcası bu özellik.ayrıca firefox için bile download varmişler. Konu tarhana2 tarafından (01-10-2007 Saat 10:11 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: googledan mp3e farklı bi yaklaşım ayrıca arkadaşlar yeni keşfettiğim bi özellikvar tam arşivlik resimdede gözüktügü gibi sarkının üzerine tıklayınca sarkı medya oynatıcısından başlıyor ve kısa sure dınleyebılıyorum. kalıtelımı kalıtesızmı ındırmeden anlıyorum bırde dıger müziklerede bakmak için iyi oluyor. eğer acmıyorsa medya oynatıcısının ayarlarından Araclar/Secenekler den Dosya Türleri yazan başlığa gidip "mp3" yazan bölümün gri renkte değilde beyaz renkte tıklnmiş oldugundan emın olmanız gerekıyormuş. bir başka bomba özellik site arşivini görebilmek için "parent directory" yazan yere tıklamanız. aynı bılgısayardakı gıbı bı yukarı dizine cıkıyor. bazı sitelerde yukarı cıkınca bayagı bi cevherler buluyorsunuz :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |