![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Yararlı Programlar forumu içinde "Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu program youtube canavarları için çok değerli bir program bir video izlerken önce play diyim sonra stop diyim dakikalarca bekliyorsanız artık bu sorun ortadan kalkıyor play diyin ve her videoyu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum bu program youtube canavarları için çok değerli bir program bir video izlerken önce play diyim sonra stop diyim dakikalarca bekliyorsanız artık bu sorun ortadan kalkıyor play diyin ve her videoyu takılmadan izleyin Programı kurun. (Kurulum sonunda mail adresi isteyecek,mail yazmanıza gerek yok.) Programı çalıştırın, sağ alt köşeye yerleşecek. Sonra herhangi bir sitedeki youtube videosuna tıklayın, farkı görün... BUYRUN: RapidShare: 1-Click Webhosting Konu doğangüneş tarafından (24-07-2007 Saat 01:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum deneyelim bakalım.................................. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşım için teşekkürler gerçektende böyle bir proğrama ihtiyacım vardı sağol |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum denedim hiç bi işe yaramadı.Hem arama yaptığımda youtube videolarını bulmuyo.Başka bi sitenin videoları var Paylaşım için teşekkürler |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum teşekkürler dostum saol gerçekten çok işimize yarayacak |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum teşekkürler hiç takılma olmadan seyrettim süperrr.... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum Böyle bir program arıyor idim, deneyeceğim bende bakalım nasıl olcak:) iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum bu program video arama programı youtube videolarını takılmadan izlemekle alakası bile yok |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet, haklısın! Bende denedim ama takılmadan video izlemeye yararı olmadı!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Artık YOUTUBE videolarını takılmadan izleyin şiddetle öneriyorum you tube den takılmadan video izlemek için T2 yada T3 hızlı net bağlantısına sahip olursak sorunsuz takılmadan izleyebiliriz. bizim sorunsuz izlememiz için pc ye indirmemiz gerekmektedir.ben bir tane tavsiye edebilirim ![]() dosya boyutu:2.28 mb Dil: İngilizce Lisans:trial versiyon Kaynak:Download videos from YouTube or Google Video to your local computer. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |