![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Sonbahar..hazan mevsimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "sonbahar..hazan mevsimi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonbahar..hazan mevsimi ![]() ![]() sonbahar..hazan mevsimi
__________________ Eftelya Konu Eftelya tarafından (23-09-2008 Saat 02:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonabahar..hazan mevsimi Emeğinize sağlık... Hazan deyince ..... ............................... Zamansız hazanlara kaptırdık yapraklarımızı... Bir yangın çağına dğşmüştük sevsekte yanacaktık sevmesek te... O yangın ki gökleri ve gönülleri yalıyordu.. Ve biz yanarak serinliyorduk... Demeden geçemedim. Saygılar |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonabahar..hazan mevsimi Ayrılık...hüzün ..hazan.. ne kadar sonbahara yakışır sözler değil mi? gökyüzü dahi katılıyor bu duruma yaslı gözlerle sonbahar işte adı üstünde hazan mevsimi
__________________ Eftelya |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonbahar hüzün ve yaprak dökülme ayıdır bende aynen sonbahar gibi hüzünlü kırgın dargın yıkılmış yıpranmış bir haldeyim ne yazıki beni buhale sokanlar utansınlar. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi yüreğimin ince gülü,uzak yakınım ; gidiyor gibisin.yüzünde ayrılığın sarı rengini gördüm içime güz düşürdün.... hazan ve hüzün bide sonbahar.ayaklarımda sarı kuru yapraklar içimde hüzün...yürüyorum yine yolumu görmeden.... bu gidişle orucumu içkiyle açan ilk müslüman olarak tarihe geçeceğim... |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi Alıntı:
ben seni gıdıklamaya çalışırken nedir bu hüzün... bak ben başlamayayım hüzne... hüzünler bir kolye renk renk ve ben bugün en pembesini seçmiştim.. canım; sakın kırmızıları giydirme ...giyme..
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi senden ayrilmak cok zor rürzgar önüne katmis son bahar yapragi gibi sürüklüyor ilden ile bilemedim. Kahir doldurdum icime cirkinlese bu dünyada anlatamadim sevgimi bilmem kac sonbahar daha yasarim bu tükenmisliyimle. |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi Sonbahar hazan mevsimi ve ömrümüzün yavaş yavaş sona yaklaştığını haber veren canlı neşeli hayat dolu yüzlerin solgunlaşma ve yaşlanmaya geriye sayımı başlattığı mevsim ya kşinin sevgilime kavuşma vuslat anı yaklaşıyor diye sevindiği yada huzıruna nasıl çıkacağım bana verdiği bunca nimete karşı elimde götüreceğim hiç bir şey yok dediği insanı taaa derinden düşündüren mevsim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi Adım sonbahar nasıl iş bu her yanına çiçek yağmış erik ağacının ışık içinde yüzüyor neresinden baksan gözlerin kamaşır oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul usul adım sonbahar Attila İlhan |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() | Cevap: Sonbahar..hazan mevsimi elveda sonbahar. Hüzünleri toplayip getiren tasiyip götürüyor sovuk kis gecelerine inzafsiz karanliklara ben hasretim sari güllerime bal rengi gölerime. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |