![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Deniz Kızları" başlıklı konu görüntüleniyor, "bulabildiklerimden en güzellerini seçmeye çalıştım beğenirsin inşallah ablam...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deniz Kızları bulabildiklerimden en güzellerini seçmeye çalıştım beğenirsin inşallah ablam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Kızları biz denizcilere hep sorarlar. Kadinsiz nasil yasiyorsunuz diye. Yukardaki fotograflarin ruyalarimizla alakasi yok. biz guzellikler karsisnda iflah olmuyoruz bu yuzden. elinize saglik eski bir denizci+ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Kızları |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz Kızları canım benim benı kırmadın hepsi müthiş güzeller harıkalar bakakaldım öylece hanı her küçük çocuğun bır ruyası vardır ya benımkı de denız kızı olmaktı denızı hep cok sevdim senı de cok sevıyorum ablacım ellerıne saglık
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |