![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Şu Güzelliğe Bakarmısınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: orkuorkun ´isimli üyeden Alıntı Ben altta kalir miyim .. fotograf cok taze, iyi manzara yakalayamdik ama idare edin . kucuk bir kasabadayim Resim görünmüo orkun abi :s..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Resim görünmüo orkun abi :s
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? duzelttim |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? güzelmiş :) tarihi yerlerde yapılan cekimler bence daha güsell :)
__________________ |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? orkuorkun; Sana ait olan foto da harika eline sağlık kardeşim..
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Orkunorkun önemli olan yakaladığınkarenin ne olduğu değil o karede neler hissettğindir.Eğer sırf güsel oldugu için çekiyorsan o fotğraf bence bir hiçtir isterse dünyanın en güsel fotosu olsun peki sen ne hissettin sorabilirmiyim...;) |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? soyle diyelim bu kasabanin Ilk gece cekimini yapan benim. Belki daha once olmustur filmli zamanda ama internette ilk yayinlayan benim. Internette kasabanin belediyesi-devlet daireleri yasal internet sitelerinde,bircok forumda ,web sitesinde benim fotograflarimin bazilarini kullanirlar. (telif hakki soran olmadi:Entusiasmado:) Benim icin bulgaristan daha kesfedilmemis bolge, bundan sonra romanya ve Moldova insallah |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? profesyonel olmasa da ben de fotograf cekımıne düşkünüm..cok güzel yakaladıgınız anlar
__________________ Eftelya |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Konya'nın bu kadar güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Çok güzelmiş gerçekten ...
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |