![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Şu Güzelliğe Bakarmısınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "İşte foto böyle çekilir.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Aşağıdaki linkte büyük hali.. http://img391.imageshack.us/img391/1094/26fw8.jpg..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Şu Güzelliğe Bakarmısınız? İşte foto böyle çekilir.. Yorumlarınızı bekliyorum.. ![]() Aşağıdaki linkte büyük hali.. http://img391.imageshack.us/img391/1094/26fw8.jpg
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? SGOR profesyonel fotografcı mısın?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Bu tur fotograflar cektim daha once , tripod ile, shutter 15 saniye acik sekilde cekiliyor. gece vakti olsa da gokyuzu acik gorunuyor . baska turlu mumkun degil. makinenin manuel olmasi sart. elinizdeki klasik tam otomatik makineler yapamaz bunu. shutteri manuel olanlar ve asa si yuksek olup dusuk siddette cekim yapinca elde edilir. foto guzel ,paylasim icin tesekkurler |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Hayır değilim.. ama az kaldı olacam.. ![]() Alıntı:
Bu fotoyu Ramazanın 2. günü çektik.. mekan Konya Merkez
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 666 Rep: 65559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Çok şahane sgor teşekkürler paylaştığın için...:Entusiasmado:(aldım buarada resmi..)
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Alıntı:
![]() Masa üstü yaptım ben harika duruyor..
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Muazzam bir fotoğraf çok kollektif çalışılmış üzerinde tıpkı kuzey yarımküredeki göz alıcı ışınımlar olan aurora'ya çok benzemiş. Kutuplarda meydana gelen olağanüstü bir doğa olayıdır aurora çıkan ışınımlar büyüler herkesi bana göre Konya'nın aurorası olmuş bu fotoğraf eline sağlık kardeşim.. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: burdur Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | cok hos bir fotograf... |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu Güzelliğe Bakarmısınız? Ben altta kalir miyim .. fotograf cok taze, iyi manzara yakalayamdik ama idare edin . kucuk bir kasabadayim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |