![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Karakalem şaheserler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yetenek budur işte haber3..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karakalem şaheserler Yetenek budur işte ![]() ![]() ![]() haber3
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem şaheserler Büyülendim resmen.. Çok güzeller..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem şaheserler Resim hayranı biri olarak ben de çok beğendim resimleri...Paylaştığınız için tşk...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kara kalem video İnanılmaz resimler daha çok ilgimi çekense koyulan video... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kara kalem video Aklıma ortaokulda çizdiğimiz portakal resimleri geldi. Ah birde hoca arada insan çizelim diye birini oturturdu öğretmenler masasının üzerine bir sandalye ile. Oraya oturmamak için neler yapmazdım ki. Bu arada video hakikatten çok iyi. Çizilen kadın çok hoş :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem şaheserler Çok güzeller.. bende karakalem çalışmaları yapıyorum,ama bu ara bıraktım :( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |