![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "Gloria-Bulgaristan" başlıklı konu görüntüleniyor, "maksadim biraz farklilik olsun bulgaristanin en buyuk sanatcilarindan biri dun tesaduf bulundugum kasaba yanimizdaydi, Tamamen %95 Turk kasabalarindan birinde konser verdi. konser sirasindaki Turkce ezgilerine kacan enstrumanlari dikkat cekici idi, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 21986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gloria-Bulgaristan maksadim biraz farklilik olsun bulgaristanin en buyuk sanatcilarindan biri dun tesaduf bulundugum kasaba yanimizdaydi, Tamamen %95 Turk kasabalarindan birinde konser verdi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konser sirasindaki Turkce ezgilerine kacan enstrumanlari dikkat cekici idi, sanki ben bu turkuyu bir yerden biliyorum diyorsunuz. Oryantalizmi sevmedigimiz su gunlerde bulgaristanda gobek atma yarismasi duzenleniyor, avrupa toplulugu icinde . Gobek atma olayi bize aitttir tescili patent pesindeler. ve becerecek halk kitlesi var. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |