![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "orkunorkun makrolarim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yine bogurtlen mevsimi geldi. bugunku fotolar taze yogurt ile bogurtlen karistirin, yada seker ile bogurtlen bastirin tertemiz bir komposto kaynatmadan buna hormon koymazlar cunku kendi yetisir. dikenli cok dikenli koparirken ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Yine bogurtlen mevsimi geldi. bugunku fotolar taze yogurt ile bogurtlen karistirin, yada seker ile bogurtlen bastirin tertemiz bir komposto kaynatmadan ![]() buna hormon koymazlar cunku kendi yetisir. dikenli cok dikenli koparirken elleriniz kipkirmizi olur ![]() tesadufen su ucan dengede duran canliyi gordum , poz ver dedim verdi ![]() bu yabani dikenli bitki batmaz mi ama kuslar tohumlarini cok sever bunun , birde bundan cekelim dedim , e bakmakla batmaz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim çocukken o kadar çok yedim ki bizler şanslı nesiliz bizim çocuklarımız belki bunları görmeden yetişecek onu dalından koparıp yemek gibisi yoktu doğrusu ellerimizi boyasa bile
__________________ |
| | |
| | #23 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Yusufcuk sinegi bana oyle bir poz verdi ki gulumsedi suratima ![]() bir kurbaga masum bir bakis atti ![]() ![]() benim kurbagam ol dedim vrak vrak birak yemezler cek git demek istedi ![]() tam karsida bir cicegin ustundeki essek arisi rengi ile dikkat cekiyordu. hem koktum cekerken sokarsa diye korktum foto makinesini 5cm yaklastirdim baya buyuk ![]() ![]() bu da baska bir ari ![]() topac gibi bir bitki gordum latince yada turkce adini bilemedim,bilen varmi ? ![]() bir orumcek adam ile karsilastim av bekliyordu ![]() fotograflar kendime aittir. alinti*calinti yapilirken bir haberim olsun senolmutlu@2008 SUPERMEYDAN |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim yusufçuğu hiç öyle bilmezdim ne şekermiiş.eline sağlık süper fotoğraflar |
| | |
| | #25 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Orkun emeğine sağlık. Güzel fotoğraflar çekiyorsun.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim tesekkurler arkadaslar, devam edecegim yine. haftada bir foto cekmeye gidiyorum bazen 2 defa. islettigimiz isyerinin is durumuna gore . devami gelicek, bazen bende cok enteresan seylerle karsilasiyorum. dogal objelerin bol oldugu bir yerdeyim, aslinda bir gezi belgesel fotografi niyetim var. romanya ile bulgaristan arasinda bazen gidip geliyorum daha cok bulgaristandayim, buralarda osmanlilardan kalan koy ve kasabalar var ve Turkiyede dagilmis ailelerin torunlari cocuklari. gidemedikleri koy ve kasabalarin fotograflarini veya videolarini gormek istiyor. aslinda gormek isteyenler 80-90 yasinda yolculuk yapamayacak insanlar. insan olmeden once dogdugu topragi gormek ister, sekil olarak hissetmek ister. ben Biraz Allah rizasi icin bir gezi niyetim var buralarda. isin kotu tarafi ulasim iyi yayilmamis. araba gibi bir vasitam yok. yoksa belgeseller olusturma niyetim var. 2-3 tane amator web sitesine fotograf koymamla basladi bu hikaye. maillerime enteresan yazilar geliyor, parcalanmis aileler sirf bu fotolardan hareket ederek hatirlamada bulunuyor. Bir acik daha vereyim Bulgaristan belediyeleri benim fotolari kapmislar , bircok forumda da cektigim fotolar kopyalanmis. kizmiyorum ama bir saygi duyulabilirdi. |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim erotik bir mantar Nu sanati mi desek ![]() yesillik yesil tas yosunu ![]() sonbahar ![]() beyazcicek |
| | |
| | #28 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Emeğinize sağlık orkun bey. Bu kadar harika sanatlar ve nazenin renkler... Ne güzel de YARADANI gösteriyor. Adeta sanata bak , sani-i gör dedirtiyor ehli nazara.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |