![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf & Resim forumu içinde "orkunorkun makrolarim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: orkuorkun ´isimli üyeden Alıntı Yukaridaki fotolar 2nci ellere dusmus 60-120 ytl araliginda degeri olan basit bir foto makinesinden cikmistir fotolar kendime aittir. taze daha dun cekildi 18.05.2008 Iyiki basit ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Alıntı:
Iyiki basit bir makinadan cikmis basit makinayla bu kadar guzel kareler yakalamissinizda basit olmayanla cekseydiniz ne guzellikler cikardi ortaya bilemiyorum...Emeginize saglik gercekten cok guzeller...
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim tesekkkurler Nilay :) devam edelim , bunlar gecen sonbahardan aci biberim ![]() bogurtlenlerin hepsini ben yedim size fotolari :Entusiasmado: ![]() Gecen yilin Papatyalarini ben sakladim ![]() Itiraf ediyorum yapraklari da ben sakladim, ![]() Kucucuk bir kutunun icine sigdi hepsi,,, |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Çektiğin resimler harika çok beğendim.:) Emeğine sağlık belki bir gün fotoğraf sergisi açarsın orkun.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim tesekkurler saharay hanim, aileden fotografciliga duskunluk var. ortam bulunca guzel makrolar cikiyor. |
| | |
| | #15 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Alıntı:
Ben de severim fotoğraf çekmeyi hatta bazen çok ilginç kareler yakalarım.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim bunlar da bugun cektigim makrolar biraz gec oldu ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devam edecegiz:Entusiasmado: |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim harika kareler. emeğinize sağlık.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Burdaki fotolar sebebi ile FOTO makinesi merakli bir arkadasa satildi , Turkiyeye gelnce sahibine gidicek, caktirmadan reklam yaptik. devam fotolari bu sabah 1 haziran cektim tazeler,, ![]() yaban cilegi kokusu lezzetine doyum olmaz, hormonsuz miniktir ama harikadir ![]() yaban gulu, ![]() biraz haşerat fotosu ![]() |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim ![]() ![]() ÇIPLAK BİR GELİNCİK ![]() ![]() ![]() mor |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: orkunorkun makrolarim Emeğinize sağlık..Birçok güzelliği yakından görme şansımız oldu..Teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |