![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf forumu içinde "Deniz güneş ve kum.." başlıklı konu görüntüleniyor, "kaynak doğa manzaraları..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deniz güneş ve kum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak doğa manzaraları
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz güneş ve kum.. ayy negüzel deniz kız selinamm bikaç ay sonra eklesen olmazmıydı bunları bu havada denizemi girilir daha ![]() bak şimdi nasıl denize gidesim geldi alaçağın olsun kız...![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz güneş ve kum.. Canımsın bende seni düşünerek ekledim bitanem.. denizi özlemiştir dedim :))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (19-04-2008 Saat 06:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz güneş ve kum.. Enfesss canım eline sağlık güneşime bak imrenmiş ben çoktan atladım ve körfezi geçmek üzereyimm byy...Ölürüm ya bayılıyorum denize girmesemde doktor tavsiyesi gibi hergün izlemem lazım teşekkürler canım... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deniz güneş ve kum.. ablamm sizlerin özlemini azda olsa gidermişimdir inş ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |