![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf forumu içinde "Sony fotoğraf yarışmasında finale kalan fotoğraflar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Profesyonel ve amatör dünya fotoğraf tutkunlarının çalışmalarını uluslararsı platforma taşıyan Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri'nde finalist fotoğraflar belirlendi. Yarışmaya yaklaşık 26 bin amatör ve 45 bin profesyonel fotoğrafçı katıldı. Birinci gelen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sony fotoğraf yarışmasında finale kalan fotoğraflar Profesyonel ve amatör dünya fotoğraf tutkunlarının çalışmalarını uluslararsı platforma taşıyan Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri'nde finalist fotoğraflar belirlendi. Yarışmaya yaklaşık 26 bin amatör ve 45 bin profesyonel fotoğrafçı katıldı. Birinci gelen fotoğrafçı katıldığı fotoğraf ile yılın görüntüsünü temsil edecek ve I'iris d'or ödülünü kazanacak. Aynı zamanda 25,000 dolar para ödülü alacak ve 2009 yılındaki Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri'nde 25 fotoğraflık portföyünü de sergileyebilecek. Fotoğraflar; soyut, reklamcılık, mimari, moda, müzik, doğa, nü, portre, fotoğraf gazeteciliği, bilim ve spor kategorilerinde değerlendiriliyor. Finale kalan fotoğraflardan bazıları... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haberaktüel
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sony fotoğraf yarışmasında finale kalan fotoğraflar Son resim en güzel bence.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |