![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf forumu içinde ""Gün Batımı"" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Gün Batımı" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" harika manzaralar bunlar tebrik ederim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" Güneşi ben insana benzetirim. İnsanı en çok etkileyen dogum ve ölümdür. Fakat insan bütün iyi kötü anılarını yaşamında yapmıstır. İnsan öldüğünde mezar taşına doğum tarihi - (tire ) ölüm tarihi yazılır . Aslında burada önemli olan ne doğum tarihi ne de ölüm tarihidir. Önemli olan o küçücük tireye çok şey sıgdırmaktır. Tıpkı güneş gibi dogarken ve batarken çok etkileniriz. Fakat asıl iyi veya kötü anılarla dolu zamanı güneşin arada oldugu vakit yaşarız. Biraz uzattım galiba. Herbiri birbirinden güzel ve büyük ustalıkla çekilmiş fotograflar. Bizimle paylaştıgınız için teşekkür ediyorum. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: "Gün Batımı" çok güzeller teşekkürler...
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" cok guzeller paylasim icn tskler |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" Bebeğim ne güzel manzaralar bunlar eline sağlık bilirmisin hayatım boyunca en sevdiğim şey günbatımı çarşamba istikametinden Samsun'a giriş yapacağım saatleri ayarlar hep gün batımına denk getirir o doyulmaz güzelliği yaşarım harika bir olay ve şuan bu paylaşımın beni taaa nerelere götürdü bilemezsin birtanem sağol varol harikasın.... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" bende güneşin doguşunu ve batışını izlemeyi sevenlerdenim gerçekten çok güzeldi tbrk ederim... |
| | |
| | #9 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" ' Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #10 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Gün Batımı" Alıntı:
Uzatmak değil hayat ancak bukadar öz ve bu kadar güzel açıklanır Go[rk]eM yüreğine sağlık resimler harika gülüm ellerine sağlık. doğarken ayrı batarken ayrı bir güzellik.Benim balkonum doğuya bakıyordu her sabah güneşin doğuşunu izlerdim(evimi çok özledim ) | |
| | |
| | |