![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Fotoğraf forumu içinde "Kış Resimleri(Kendi cekimim)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kis resimlerinide eklicem demistim ama bunlar digerleri kadar guzel olmadi cunku o gun disari cikamadim kapidan pencereden cektim ..Biliyorum orkun bey begenmeyecek ama yinede ekliyeyim... Bu defada Amerikada Kış diyorum......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kis resimlerinide eklicem demistim ama bunlar digerleri kadar guzel olmadi cunku o gun disari cikamadim kapidan pencereden cektim ..Biliyorum orkun bey begenmeyecek ama yinede ekliyeyim... Bu defada Amerikada Kış diyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Kış Resimleri(Kendi cekimim) fotoğraf çekimlerini yutdışında yapıyosun güzel...aslında bunu bi meslek haline getirebilirsiniz.. yutdışındaki türk haber ajanslarında iş yapabilirsiniz.... ayrıca fotoğraflar için teşekkürler.!!! |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kış Resimleri(Kendi cekimim) Gerçekten harikasın Nil@yyy cım elin kolun dert görmesin sen harikasın resimler harikaa Kışşşş bambaşka harika ölüyorum kışın özellikle doğada çekilen ağaç manzaralarına çok teşekkürler canım... |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kış Resimleri(Kendi cekimim) Evet haklisiniz bende agaclardaki manZaralari seviyorum cok hos gozukuyorlar ayrica harika olan ben deyil sizlersiniz...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kış Resimleri(Kendi cekimim) emegine saglik guzel manzaralar..:) |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kış Resimleri(Kendi cekimim) Tesekkurler begenmenize sevindim...
__________________ |
| | |
| | |