FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Avcılık, Balıkçılık

Suratsiz gemi ile Tombik yakalamak

Hobiler katogorisi Avcılık, Balıkçılık forumu içinde "Suratsiz gemi ile Tombik yakalamak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tombik aslinda orkinos baliginin yavrusudur . orkinos 100 kilodan fazladir , tombik diye buyuk palamut satanlar halki kandirir.aslinda palamut baligina benzer, eti cok kanlidir. ve yagli olmadigi icin saman gibi ..."

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 06-06-2008, 06:20 PM   #1
SUPER MODERATOR
 
orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Yaş: 39
Mesajlar: 1.842
Cinsiyet:
Rep Gücü: 278 Rep: 27562
orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Suratsiz gemi ile Tombik yakalamak

Tombik aslinda orkinos baliginin yavrusudur . orkinos 100 kilodan fazladir ,

tombik diye buyuk palamut satanlar halki kandirir.aslinda palamut baligina benzer, eti cok kanlidir. ve yagli olmadigi icin saman gibi tadi vardir.

ancak ben buyuk tombik yavrusundan bahseduyorum ,,


ortalama 500 metre 7-10 milimetre misina ucuna 2-3 buyuk firdondu son fiurdondu ucuna celik beden , celik bedenin ucu 3 lu carpma ama cok buyuk carpma olucak . 3 tane kancadan da yapilabilir , kurban asmaya yarayan kanca boyundan biraz daha kucuk , igneden kendiniz de yapabilirsiniz carpmayi, carpmanin ustunu naylon posetleri sirit seklinde beyaz tavuk tuyu ile karisik capari yapar gibi uzun tutun.

geminin kic tarafindaki IRGAT motoruna baglayin geminin kic tarafina lastik ile boslugu alan duzenek yapin ki esneme yapsin, esneme boslugu alir.asiri gerilimde lastik devreye girer, baligin atlamasinda lastik sok etkisini kaldirir.

ortalama 7-9 mil yapan gemi ile olatniza tesadufen akdeniz icinde alabilirsiniz

afiyet olsun. insan boyunda orkinoslar cikiyor. lezzetolarak cok iyi degil.ama dedigim gibi kanli bir balik , yediginiz zaman cabuk tokluk veriyor balik yediginizi hissetmiyorsunuz.
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Titaniğin sırrı doğangüneş ilginç konular 5 31-07-2008 04:02 AM
Hangi gemi orkuorkun Denizcilik 3 23-05-2008 02:57 AM
Gemi Turları İlgili bilmeniz Gerekenler gezgin06 Turizm-Gezi-Seyahat 0 18-05-2008 12:43 AM
Gemi Adamı Cüzdanı KopiLL Denizcilik 1 17-10-2007 02:05 AM
Titanic'in Kehaneti onairci Korku Gerilim 1 24-09-2007 10:05 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:13 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO