![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Sendika" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çalışanların haklarını işverenlere ve devlete karşı korumak ve geliştirmek üzere oluşturdukları örgütlerdir. Alıntı: Sendikalar sanayi devrimi sonrası ortaya çıkan çalışanlarla işverenler arasındaki güç eşitsizliğini ortadan kaldırmak için oluşturulmaya başlamıştır. Önceleri ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sendika Çalışanların haklarını işverenlere ve devlete karşı korumak ve geliştirmek üzere oluşturdukları örgütlerdir. Alıntı:
Adı AKP ile anılan Memursen Sizce calısanların hakkını işverenlere ve Hukumete karsı nekadar savunabilir? | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sendika sendikaların bu ülkede kimin hakkını kime karşı ne kadar savunduhunu bilmeden akp nin sendikası savunuyormu diye sorman yersiz bir davranış bence .dünya insan hakları herkesin sendikalı olma hakkı bulunduhunu söylemiş .... T.C .kanunları ise işcinin veya memurun ne istedihine deyilde kendi isteklerine bakıyor bence sendikalar sadece ve sadece kendi çatıları altındakilere bir şeyler kazandırmak için kurulmuştur benim devletim benim haklarımı savunmadıhı müddetce hiç bir kurum veya kuruluş savunamaz boş işler bunlar cemeat ne derse desin imam bildihini okur der saygılar sunarım |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sendika Yukarıdaki Akp ve Memursen Ornegi AKP nin iktidarda oldugu icin verilmiştir. Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sendika ben savunduklarına deyil savunamadıklarına inanıyorum yani günümüzün kanunlarıyla çok zor demiycem imkansızdan öte şimdi ben sendikalı olma hakkına sahibim iş verende benim elbisemin rengini beyenmediği için işten çıkartma yetkisine sahip bir çok eleman gördüm sendikalı olmak isterken işsiz kalıyorlar bence önce sendikalar deyil çalışma ce çalıştırma kanunları tartışılmalıdır derim tabi benim fikrim herkesin fikrinede saygı duyarım |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sendika Dediklerin dogru olabilir.Beki bugunku kanunlarla haklarımızı yeterince savunamayabilir.Kanunlar buna izin vermeyebilir. Bence bugunun sartlarında sendikaların var olmaları Hic olmamalarından iyidir.Hak verilmez Kazanılır,Gun gelir bizde ozledigimiz istedigimiz seviyeye ulasırız.Onemli olan safımızın belli olması |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |