FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

rtük diye bir kurum varmış

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "rtük diye bir kurum varmış" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar sizce bu kurum veya kuruluş biz türk insanlarının örf ve adetlerine uygun denetleme yapa biliyormu merak ettim dorusu kendi sitelerinde şikayetleri okumaktan kendi programlarını okuyamadım dorusu halkımız bukadar duyarlıyken ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2007, 12:42 AM   #1
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
rtük diye bir kurum varmış

arkadaşlar sizce bu kurum veya kuruluş biz türk insanlarının örf ve adetlerine uygun denetleme yapa biliyormu merak ettim dorusu kendi sitelerinde şikayetleri okumaktan
kendi programlarını okuyamadım dorusu halkımız bukadar duyarlıyken oradaki arkadaşlarımız acaba neden bu kadar suskun anlamakta güçlük çekiyorum
veya onlarıda kontrol edecek bir kurum kurulmalımı sizce
arkadaş adam kot reklamı yapıyor xxxxxxxxxkumaşı zor görüyoruz
sakız reklemı desen öyle
bir dizi seyredelim diyoruz xxxxxxx?
kendi ülkemizde kendi televizyonumuzu seyretmesekmi
şimdi çoğu arkadaşım belkide o zaman tv seyretme diyebilir bende onlara şunu diyebilirmiyim

hırsızın hiçmi suçuyok arkadaşlar

belki onlardan biri sesimizi duyarda iyi birşeyler yapmaya çalışır
saygılarımla
sizde görüş ve önerilerinizi rtüke bildirebilirsiniz

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/default.aspx
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 17-05-2008, 04:46 PM   #2
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: rtük diye bir kurum varmış

Evet rtük diye bir kurum var ve başında da Zahit Akman diye eskiden kanal 7 de pay sahibi
olan bir adamcağız var. Nasıl trt iktidarın tv si olduysa, rtük de iktidarın rtüğü olmuştur.
Rahatsız olduğum bir yayın olursa arayıp şikayet ediyorum ama ne kadar etkili oluyor onu bilemiyorum.
Alt 18-05-2008, 01:02 AM   #3
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

İyi ki TRT ve diğer resmi TV ve Radyo kanalları var, iyiki de RÜTÜK var. Ülkemde bir dönemin basından ve yayından anlamayan kuşağının zımmen işgalinde olan magazinsel ve zihinsel bozuk yayıncılarının elinden bu ülkenin çektiğini unutanlara acımamak mümkünmü? Son örnek mi? Adı Türk ama türklük ve kültürü ile alakası olmayan bir yayın kuruluşu? satıldı nihayet, başındaki zat yine sermaye peşinde, kimden mi? doğrucu davut gibilerden ve verdiklerinin hesabını adalete ve halka veremeyenlerden? niçin mi? tv veya basın, bu ülkenin değer ve inançlarına küfrün kolay yolu olduğu için. Her fırsatta birilerine yaranma görüntüsünde her konuyu iktidara küfür malzemesi yapanların aklı ve gönlünün ışıması dileğiyle. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-05-2008, 01:47 AM   #4
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi ki TRT ve diğer resmi TV ve Radyo kanalları var, iyiki de RÜTÜK var. Ülkemde bir dönemin basından ve yayından anlamayan kuşağının zımmen işgalinde olan magazinsel ve zihinsel bozuk yayıncılarının elinden bu ülkenin çektiğini unutanlara acımamak mümkünmü? Son örnek mi? Adı Türk ama türklük ve kültürü ile alakası olmayan bir yayın kuruluşu? satıldı nihayet, başındaki zat yine sermaye peşinde, kimden mi? doğrucu davut gibilerden ve verdiklerinin hesabını adalete ve halka veremeyenlerden? niçin mi? tv veya basın, bu ülkenin değer ve inançlarına küfrün kolay yolu olduğu için. Her fırsatta birilerine yaranma görüntüsünde her konuyu iktidara küfür malzemesi yapanların aklı ve gönlünün ışıması dileğiyle. İyi forumlar.

Erkişi eğer TRT ve diğer resmi kanallar biraz bağımsız olabilseydi ve iktidarın
borazanlığını yapmıyor olsaydı, size katılabilirdim.
Eğer TRT'nin bağımsız,tarafsız yayınlar yaptığını iddia ediyorsanız söyleyecek
bir şeyim yok.

Saygılar
Alt 18-05-2008, 01:56 AM   #5
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkişi eğer TRT ve diğer resmi kanallar biraz bağımsız olabilseydi ve iktidarın
borazanlığını yapmıyor olsaydı, size katılabilirdim.
Eğer TRT'nin bağımsız,tarafsız yayınlar yaptığını iddia ediyorsanız söyleyecek
bir şeyim yok.

Saygılar
Bencede Devlet resmi kanalı için sizce beğenilmeyen iktidarın kanalı lafı pekde tutarlı değil, size göre doğan grubu veya diğer grup basın yayın organları tarafsız mı? Mesela Kanal Türk, Kanal D veya Kanal 1 vs. Ama hala tüm basın ve yayın grubu 67 kuşağı ve zihniyeti, tekelinde olsun savaşını veriyorsanız? anlayışla karşılanırmı çoğunlukla bilemem?
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2008, 02:16 AM   #6
Aktif Uye

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bencede Devlet resmi kanalı için sizce beğenilmeyen iktidarın kanalı lafı pekde tutarlı değil, size göre doğan grubu veya diğer grup basın yayın organları tarafsız mı? Mesela Kanal Türk, Kanal D veya Kanal 1 vs. Ama hala tüm basın ve yayın grubu 67 kuşağı ve zihniyeti, tekelinde olsun savaşını veriyorsanız? anlayışla karşılanırmı çoğunlukla bilemem?

İşte bu yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Tarafsız olan yok artık.
TRT iktidar yanlısı yayınlar yapıyor ve diğerleri de sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Biz kime güveneceğiz medya konusunda artık bende bilmiyorum.

Seçenekler
Stil