![]() |
|
| | |||||||
TBMM"de dünkü oylama bir şeyi alenen ilan etmiştir. AKP Nisan güneşi yemiş kara dönüşüyor. Hani AKP çok güçlü idi? hani AKP"nin sözüm ona rakibi yoktu? Peki çok güçlü olan bu
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| İletileri Onay'a Tabi Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 13038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP sonun ayak sesleri. TBMM"de dünkü oylama bir şeyi alenen ilan etmiştir. AKP Nisan güneşi yemiş kara dönüşüyor. Hani AKP çok güçlü idi? hani AKP"nin sözüm ona rakibi yoktu? Peki çok güçlü olan bu parti ,genel başkanının nöbetçi çavuşluğu yaptığı oylamada neden bu kadar fire verdi? Her zaman güçlü olduğunu söyleyen başkanın kendisinin olduğu oylamada 10" a yakın fire veriyorsa bu adaletin tecellisi ve kaçınılmaz sonun da başlangıcıdır. Zira; AKP ve genel başkanı gerçekten güçlü olsa, hiçbir milletvekili böyle bir gücü terk etmeyi göze alamaz. hele hele adaylığı genel başkanın elinde olduğu anti demokratik seçim sisteminde! bu olay gösterdi ki aleyhte oy kullanan milletvekilleri, artık AKP’nin hem; eskisi kadar güçlü olmadığını, hemde partilerinin yaptığı işlerin yanlış olduğuna inandıklarını ortaya koymuşlardır. Nisan güneşi böyledir. hiç erimeyecek sanılan karı ve buzulları eritip çatlatır. diğer aylar suya çevirir. ve yaz sıcağı buharlaştırır. |
| | |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Demokrasi buysa buna sevinmek lazım, En azından milletvekillerini Meclise sokmayan Sosyal Demokratlar gibi yapılmamıştır. Ve muhalif Milletvekili gönlünden geç(irtil)diği gibi oyunu kullanmıştır. CHP liler bugünü bayram ilan edebilirler. PArti KApatıcı Hukukçumuz işe en geç yarından başlayıp yeni bir davayı ilan edip,korkulu yürekleri ferahlatabilir! İkide bir partilerinin kapatılmasından şikayet edip edebiyat parçalayan birkısım siyasi partiler ,bundan sonra seçmenini nasıl ikna edeceklerine dair alıştırma yapmaya başlayabilirler. Peki kim kazanmıştır?Kim kaybetmiştir? İsterseniz oraya kafa yoralım. Kazananları sıralayabiliriz; Ergenekoncular, Demokrasi Hazımsızları, Tek PArti Özlemcileri, ..... Ama Bu ülke kaybetmiştir, Demokrasi kaybetmiştir. Bu ülkeye yazık edilmiştir!
__________________ Aldırma ,geç diyemem;aldırırım |
| | |
| | #3 |
| İletileri Onay'a Tabi Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 13038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili Mustad-af bizim atasözlerimiz hakikaten çok doğru! yavuz hırsız, ev sahibini bastırırmış... sizin yazınızda ne yazık ki buna çok uydu. süslü süslü laflarla takiyye yapanlara en iyi destek, onlar gibi olmaktır! bu olsa gerek. Allahaşkına; sekizinci madde kabul edilseydi “hukukun üstünlüğü” ilkesi diye bir şey kalacakmıydı? unutmayınız; herkesin ama herkesin bir gün hukuka ve adalete gereksinimi olacaktır. Şimdi neydi bu teklif maddesinin içeriği, gayet basitçe anlatayım: T.C anayasasına aykırı hareket eden parti için; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, kapatma dava konusu yapabilme konusunda önce, Mecliste oluşturulacak komisyondan izin almak zorunda bırakılıyordu. yani “suçlunun”nın yargılanabilmesi için “suçludan” izin alınmasını istiyordu! ya Allahaşkına bumu demokrasi? Konu gordionum tarafından (04-05-2010 Saat 01:18 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 39648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık devreye hangi güçler girebiliyosa girsin farketmez yediler bitirdiler ülkeyi yazıktır bir an önce silkinip toparlanmamız lazım masada bekleyen sorunlar büyük
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Bilmiyorum :)
Rep Gücü: 73930 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sorunlar büyük olmasına büyükte peki çözecek olan kim ? varmı önerdiginiz biri :)
__________________ Bir yağmur yağar düşlerine özleyişlerinden Ve bir bulut çöker anılarına Ağlayamazsın . | |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 39648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmazmı önerceklerimizde iyi değildir muhakkak ama kötünün iyisi diyelim konu ihanetse yerine kimi önerseniz(dtpliler hariç) iyidir
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! |
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 73930 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o zaman boş ver önerme
__________________ Bir yağmur yağar düşlerine özleyişlerinden Ve bir bulut çöker anılarına Ağlayamazsın . | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | titanic batıyorrrrrr (: yukarıda okuduğum satırlar aynı batmaz denen titanic'in batışını yazan gazetecilerinki gibi olmuş :D neyse ya sevine durunda akp de kalıcı değil bunu herkes biliyor.
__________________ Sen sevmedin ya,Ben de gidip herkesi sevdim Ve herkese böldüm kendimi, Herkese az az düştüm,Ve kimseye yetmedim |
| | |
| | #9 | |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | siyasi partileri gazete küpürleri ile ya da google arama motoruna yazıp çıkanları belge ve gerekçe sayarak kapatmak,bir kısım partileri haklarında kesin mahkeme kararları ve belgeler ortada iken kapatmayı "şık olmaz"diyerek düşünememek,pati kapatma sevdasının hukuku tesis etmek,ülkenin nizamını korumaktan çok siyasi bir linç için yapıldığını gösteriyor... Bunu herkes biliyor ama, Herkes işine geleni alıp anladığından, Demokrasi ülkeye girmekten "utanıyor" Hele hele "militer"demokrasi mucidlerini görünce,gireceğini de sanmıyorum. Siyaset yürek işi, Her ne kadar kirletilmiş olsa da, Halka güvenmeyenlerin,sırtını zinde güçlere dayayıp efelenenlerin,her icraatı iptal ettirmeyi marifet sayan kaçak güreşçilerin bu arenada yeri yok.
__________________ Aldırma ,geç diyemem;aldırırım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |