![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Solculuk ve Muslumanlık" başlıklı konu görüntüleniyor, "siz hala burdamısınız arkadaşlar!millet kopruyü geçti siz yiyin birbirinizi.niye sadece bizim ülkemizde var bu herşeyi çorba yapma meselesi...nasıl beceriyoruz milletçe dini,siyaseti birbirine karıştırmayı..yapmayın arkadaşlar...bari biz gençler yapmayalım büyüklerimiz gibi...millet uzaya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık siz hala burdamısınız arkadaşlar!millet kopruyü geçti siz yiyin birbirinizi.niye sadece bizim ülkemizde var bu herşeyi çorba yapma meselesi...nasıl beceriyoruz milletçe dini,siyaseti birbirine karıştırmayı..yapmayın arkadaşlar...bari biz gençler yapmayalım büyüklerimiz gibi...millet uzaya gitmiş uzaydan geliyor!biz sadece laklak yapmasını biliyoruz.lütfen herşeyin birbirine girdiği bir çıkmaz gelecek istemiyorum.çenemiz değil birazda beynimiz çalışsın! ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık bence bu ülkede sağcılar solcuları yaratmıştır neden? Türkiye de kürdü tanımam diyenler kim sağcılar ee doğal olarak kendini savunan kürtler ne oluyo sağcıya karşı çıktığı için solcu işte solcu budur bu ülkede ve solcular din düşmanı değildir aksine en büyük örneği doğu ve güneydoğu hepsi solcu ama bi taen başı açık bayan yok bi tane oruç tutmayana namaz kışmayan ben ankaralıyım ama bunları biliyortum bunları bilmeden yorum yapmayalım lütfen ben solcuyum ve MÜSLÜMANIM ve MÜSLÜMAN olduğıum için gurur duyuyorum |
| | |
| | #43 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık arkadaslar sol=komunizm=metaryalizm ve esit degildir muslumanlik hattaa komunizm=ateizm |
| | |
| | #44 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık Arkadaşlar hemen hemen herkesin mesajlarını okudum ve gerçekdende bazılarının istediği şeyleri elde etmelerini sağlıyorsunuz. Sağcı solcu davasını biraz araştırın ilk çıkış yerine bakın öyle tatrışmaya çalışın. Bu sagcı solcu davası ilk olarak fransız ihtilalleriyle fransız mahkemelerinde cıkıyor.O dönemin önde gelenlerini temsil etmek için ayrı fakir kesimlerini temsil etmek için ayrı millet vekilleri toplanıyor.Meclisin sağ tarafına dönemin zengin kişilerini temsilen vekiller otururken,meclisin sol kısmına fakir kesmi temsilen kişiler oturmaktaydı.Bu otururş tarzından dolayı böyle bir sagcı-solcu davası çıkıyor. Gelelim bu ayrımın bizim ülkemizin içine girmesine.Öyle çarpık bir şekilde girmişki tam tersi olmuş hatta ülke içerisinde dindar dinsiz muamelesi yapılmıştır.Komunist dediğiniz kişi neyi savunmakdadır hiç araştırdınızmı? Dinle alakasız bir düşünce yani yönetim yani siyasi görüş savunmaktadır.Savundukları şey eşitliktir herkesin eşit olması. Şimdi herkesin dediği birşey var herkes eşit olamaz.Okuyanla okumayan birmi olsun?Doktor 3milyar maaş alırken okumamış birisi demı aynı maaşı alsın? Tabiki bu 2görüşteki insanlar asla konusmadıkları ıcın ayrımını anlamıyorlar komunistler tam tersi doktorun alsın 3 milyar maaş helal olsun ama senin çöpcunde aç gezmesin diyor.Parası olan saglık hizmetlerini alırken parası olmayan hastane kapısından içeriye alınmamazlık yapmasın gibi bir düşünce savunuyor. Peki sağcısı çok mu farklı birşeyi savunuyor?tabiki hayır onlarda aynı şeyi savunuyor ama bu 2 görüş bazı şeyleri ortaya koyuyor.Demek ki birileri bu ülkeyi bir şekilde bölmek istiyor.Birileri bu genç beyinleri yıkıyıp devlete karşı birbirlerine yanı kardeşlerine karşı düşman ediyor. Hiç düşündünüz mü peki neden?Cevabı çok basit.Ülkemizin stratejik durumu ve geçmişteki şanımızdan dolayı her ülke bizi yıkmak bizim topraklarımızı kendi topraklarına katmak istiyor. -Önce savaşarak almaya çalıştılar.BAŞARAMADILAR -Daha sonra ülkeyi sagcı-solcu olarak bölmek daha sonra kolayca ülkeyi kazanmak istediler.BAŞARAMADILAR -Daha sonra başörtü davasını öne sürdüler ortalıgı galeyana getirdiler.YİNE BAŞARAMADILAR -Daha sonra ermeni meselesini öne sürmeye başladılar.BAŞARAMADILAR. -Sesini kesmiş pkk saldırılarını tekrar tekrar başlattılar.YİNE BAŞARAMAYACAKLAR. Uyan türkiyem uyan çok komik şeyler yüzünden senin ülkeni almaya çalısıyorlar.Sen tutturmuş burada komunistler müslüman olurmu diye tartısıyorsun.Sanane olurmu olmazmı burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DİL,DİN,IRK,MEZHEP ayırt etmeksizin kanunlar önünde herkes eşittir.Herkes kendi inandıgı dini savunsun sanane,sağcısı ateist olmus seni ne ilgilendirir solcusu ateist olmuş seni ne ilgilendirir.Böyle kücük aldatmacalara kanarsak kolay elde etmediğimiz ugruna binlerce şehit verdiğimiz toprakları saçma sapan düşünceler uğruna kaybetme!ATALARIMIZIN KEMİKLERİNİ SIZLATMA.Aç gözünü seni bölmeye çalısıyorlar.Kardeşi kardeşe düşman yapıyorlar.Sen farkına bile varmadan birgün karşına Amerikalılar,İngilizler,Yunanlılar,Ermeniler..... GELİRLER BU SEFER TARTIŞACAK KONUN SOLCULAR MÜSLÜMANMIYDI OLMAZ AŞAĞI MAHALLEDEKİ CAMİİYİ NEDEN YIKTILAR OLUR. Bırakın sağcı solcu davalarını biz asıl kendi davamıza dönelim.Bütün dünya bunu kabul etti.Türkiye gelişmiş bir ülkedir dendi.Herkes ortadoğuyu elegeçirmemizden korkuyor.Çünkü o zaman ortadoğunun tek hakimi olur oda TÜRKİYE olur.Bu bir teori değil bu bir gerçektir.Tarihimizi de bildikleri için yüzyıllardır türklerden korkmuşlardır. BÖYLE KÜCÜK AYRINTILARA TAKILIR KALIRSAK BİRBİRİMİZİ TUTMAZSAK SAVUNMAZSAK SIRTIMIZDAN VURURSAK BİZİ KIM KORUYACAK?AMERİKA MI? |
| | |
| | #45 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık MÜSLÜMAN ,ne sağcıdır nede solcu ...MÜSLÜMAN MÜSLÜMANDIR....,bu ülkenin sağcısıda solcusuda Amrikanın İŞBİRLİKÇİSİDİR... KOMÜNİSTİN mücadelesi kapitalist olabilmek içindir.. ve komünistler 1 numaralı HALK DÜŞMANIDIR ....KAHROLSUN AMRİKACI KOMÜNİSTLER VE IRKÇI FAŞİSTLER.... |
| | |
| | #46 | |
| Banned | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık Alıntı:
bu konu hakkında bı kac sey soyleemk ıstıyorum sagcılık ve solculugun musluman olup olmamayla bı alaksı yok bence sagcıda muslumandır solcuda fakat sagcı olupta musluman olmayanda vardır bu solcular ıcınde gecerlı yanı bence konu bıraz sacma geldı bana özür dileyerek soyluyorum | |
| | |
| | #47 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık Alıntı:
Yada İslam kimsenin tekelinde değildir. Solcu isen Müslüman olmazsın demek de neyin nesidir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #48 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık bu din konusunu acmayın arkadaslar herkesın ıcınde kalsın sunuda unutmayın hacı hoca kılıhında bır suru uc kagıtcı var hatda uc kagıtcı deyımı az gelır onlar artık bes kagıtcı olmus onlarada dıkkat edın ıyı forumlar ![]() |
| | |
| | #49 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık ortalıkta gezen bölücülere aldırmayın... ben müslümanım ve 7 yıl boyunca ataıst bır patronla çalıştım dünyanın en tatlı ve emek karsılıgı veren en bonkör patronuydu her ne ınanç olursa olsun her ınanctata ıyıler ve kotuler var lütven karıstırmayalım yasayalım beraberce bu yalan dunyayı dostcaaaaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #50 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Solculuk ve Muslumanlık ha birde inancların arkasına sıgınanlardan iğreniyorum iyilik yapan herkes dostumdur bunuda yineliyorum..... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| solculuk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |