![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Fetullah gülen neden yemekte yoktu..???" başlıklı konu görüntüleniyor, ":))))))) Bizim Fethullah GÜLEN beyefendi için bir yorumumuz olmadı.sizin çeşnilerinizden bahsettik. Ve sadece gülüyorum size:))))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? :))))))) Bizim Fethullah GÜLEN beyefendi için bir yorumumuz olmadı.sizin çeşnilerinizden bahsettik. Ve sadece gülüyorum size:)))))) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Alıntı:
Bu bir hedef değiştirme oyunuysa sınıfta kaldınız... varsa yorumunuz beyefendiniz hakkında alalım...
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Ne o güney hanım yemekler artmışmı hoca efendi yok diye,bunamı üzüldünüz,tüh bi tabak sofrada boş kalmış, |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Alman Gazetesi, Gülen'i ve Fikirlerini Anlattı Üye Değerlendirme: / 8 Kötüİyi Samanyolu Haber 10.10.2008 Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Frankfurter Allgemeine, Fethullah Gülen'i sayfalarına taşıdı. Fethullah Gülen Hocaefendi’nin diyalog ve barış mesajları bütün Dünya'da geniş yankı bulmaya devam ediyor. Almanya'nın en saygın gazetelerinden Frankfurter Allgemeine de, Gülen ve fikirlerini anlatan bir dosya yayımladı. Gazetenin Türkiye uzmanı Rainer Hermann tarafından kaleme alınan ve "İnsana hizmet" başlığıyla yayımlanan haberde Gülen hareketinin İslam ile moderniteyi birleştirdiğinin altı çizildi. Fethullah Gülen'in düşüncelerinin merkezinde siyaset değil dinin içselleştirilmesinin olduğuna dikkat çeken gazete, Gülen'in insani değerleri merkez alan barış ve hoşgörü insanı olduğunu ifade etti. Gülen'in "Fikirler, insanları motive eder ve harekete geçirir" sözlerini hatırlatan haberde, Gülen'in dine, eğitime, diyaloğa, çoğulculuğa, demokrasiye nasıl baktığı da irdelendi. Frankfurter Allgemeine, Gülen'in fikirlerini benimseyen insanların oluşturduğu harekete ilişkin yöneltilen eleştirilerin dayanaklarının olmadığı belirtirken bütün gündeminin açık olduğuna da dikkat çekti. Haberde ayrıca, Gülen'in özel okulların kurulmasını teşvik ettiği, bu okullarda |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Bir anadolu insanının tüm dünyayı , '' İnsanlığa hizmet '' düsturunu ( anlamıyanlar olacak bu dustur kelimesini .. hay Allah... Bari manasını da yazayım ' esas' demektir efendim. ) rehber alarak, ve bu insancıl meşguliyeti ile tüm dünyayı fikriyatı ile meşgul etmesi Takdire şayandır. Rabbim ömrünü bereketli kılsın sağlık ve afiyetle..
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Yok yaa;Allah Allah,sınıfta kalmış mışım.Kim miş o beni sınıfta bırakan? Haa pardon,demin siz her telden çalarım ve çalmaya hazırım falan diyordunuz şimdi de sınıf öğretmeni oldunuz demek.Zaten perşembenin gelişi çarşambadan falan da belli olur. |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Alıntı:
varsa söyleyecek lafın konuya dair yaz okuyalım..:Enfado:
__________________ | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Ben size "siz" diye hitap ediyorum ama siz bana "sen"diyorsunuz.Kızmayalım lütfen,daha sakin olalım.Konuyla alakalı yazacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum zira siz nasıl olsa herkes adına yorum yazıp sonra da onaylanmasını bekliyorsunuz. Ha unutmadan eklediğiniz bu konunun kaynağını da link olarak verirseniz orjinal sayfaya da bakabiliriz.Yoksa sadece rivayetlere göre yazdığınız bu konuyu sizin yazmış olabileceğiniz gerçeğini de kendimizde saklı tutacağız. Saygılar... |
| | |
| | #19 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 406 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fetullah gülen neden yemekte yoktu..??? Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| abd, abdullah gul, cemaat, cumhurbaskani, fethullah gulen, rivayet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |