![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "hiç gerek kalmıyacak Osman Pamukoğlu iktidara gecerse o zaman nasıl terorist avlanırmıs görücekler yoksa Akp nin hiçbirsey yapacagı yok.......TSK bu kadar ayaklandıgına göre bakalım daha neler görücezzzz............."
| Anketimiz: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? | |||
| Hayır,Yeterli bulmuyorum | | 21 | 75,00% |
| Evet, Yeterli buluyorum | | 3 | 10,71% |
| Kararsızım | | 0 | 0% |
| Diğer (Açıklayınız) | | 4 | 14,29% |
| Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? hiç gerek kalmıyacak Osman Pamukoğlu iktidara gecerse o zaman nasıl terorist avlanırmıs görücekler yoksa Akp nin hiçbirsey yapacagı yok.......TSK bu kadar ayaklandıgına göre bakalım daha neler görücezzzz.......... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? selam... Sn.Bafrali77 yazilariniz icin tesekkur. Sizi pozitif noktaya cektigim icin sevindim. Sizin ile gelecekte iyi dost olacagima inaniyorum. Bilgiliyim demedim ama bes yabanci dil ve 100 binkonu yazarim dedim bundan alinma dostum. Burda sizden beni etkiliyecek yazilar bekliyorum. Elestiri suresi bitti sanirim. Not.Beni dini yonde fazla elestirme cunku din alimi degilim. Saygilar... |
| | |
| | #53 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Siz zaten dostsunuz , sadece kendi doğrularınızı usulce anlatmak kafi olacaktır . Tabiki bu benim düşüncem.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? |
| | |
| | #54 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Selam… Sn.aliOZDEMIR mesajinizda ne demek istediginizi anladim. Haklisiniz . Sanirim forumdaki tecrubesizligim. Her alanda her seyi bilmek mumkun degil. Saygilar… |
| | |
| | #55 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Alıntı:
Sanırım forum arkadaşlarımın malumu olmuştur artık, ali özdemir kalemi sağlam olan herkese saygı duyar. Bafralı kardeşimizde forumda daha yeni sayılır. Emin olun o kardeşimin kalemi pek sağlam ve hak için yazar.. Ve çokda hoş görülüdür. '' Kim olursan ol gel'' adında açtığı gurupta bunun en açık delilidir hoşgörüsünün. Birbirimizden istifade etmemizi ümid ederken devamınıda diliyorum.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |