![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: jurgen ´isimli üyeden Alıntı selam... Sn.Bafali77 merak etme lazim olmaz.Benim babam sizin gibilerin efendisiydi.Bende her zaman efendi olurum. Sizin gibiler dusunsun. tsk. benim efendim olacak köle daha dogmadi ! ..."
| Anketimiz: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? | |||
| Hayır,Yeterli bulmuyorum | | 21 | 75,00% |
| Evet, Yeterli buluyorum | | 3 | 10,71% |
| Kararsızım | | 0 | 0% |
| Diğer (Açıklayınız) | | 4 | 14,29% |
| Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Uye ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Alıntı:
ben köle olacaksam Allah a köle olurum, onun yarattigina degil....
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). Konu Gülüm tarafından (07-10-2008 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: hakaret | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? sevgili siyaset sever dostlar aman sakin olun... çözümler üretelim gerginliklerden uzak efendim... ne güzel okurken sizi keyfimiz kaçmasın değilmi...
__________________ |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Sevsinler demokrasinizi. Mesleyi getirip tsk antipatisine yamamaya çalışmamanızı öneririm. Daha dağlıca baskınını hesabını verememişken, Gündüzün ortasında 250 kişiyle yapılan baskını neyle izah edeceksiniz, Sorumlusu kimdir bunların, Neden hesap vermezler, Ben askerlik ocağını peygamber ocağı olarak bilirim ve bilmeye devam edeceğim. Benim sevgimi ölçecek bir babayiğit çıkmadı henüz,çıkamaz da. Boşa hevesleniyorsunuz. Karakol saldırısı yapıldığında golf turnuvasına devam eden şahıs kim acaba, İyi bakın,tsk nin imajını kim zedeliyor,güveni kim yok ediyor. İrticayla yatıp kalkanlar asıl mürtecilerdir,Ortaçağ kafası taşıyanlardır. ve Milletin inançlarına irtica damgası vuranlar,kim olursa olsun millet düşmanıdır ve benim gözümde birer alçaktır.
__________________ |
| | |
| | #34 | |
| Uye ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Alıntı:
bana ihtar vereceginize yukarida seviyesizce yazilan yaziyi ulu orta bunuda uyarin tipki bana yaptiginiz gibi.. hak ve adalet ayrim yapmaz ! adil olmaniz dilegi ile...
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #35 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? ben her yazılandan yada söylenenden kendime payeler alsaydım olumlu olumsuz evin yolunu şaşırırdım.. şimdi diğer üyeyle alakalı durumu bırakında biz değerlendirelim... kimse kimsenin efendisi değildir diyeceğim bu da çok klişe olacak... yorum yapın kavga değil...ayrıca ihtar oalarak algıladığınız msj ise sadece rica idi zira ihtar sözcüğünün anlamı farklıdır bende... iyi vede sakin forumlar bafralı...
__________________ |
| | |
| | #36 | |
ama rica da ihtarda tek tarafli olmamali Eger bunlari yazan ben olsaydim coktan BAN lanirdim Bafarli77 v e düsüncelerimden dolayi, acikcada ifade edeyim Senin efendinim diyecek kadar da (????) olmamali bir insan !
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #37 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Alıntı:
Ey!! Efendi olmayan efendim... Ey !! Seyid olmayan seyidim !! ..... Babanızı bırakında siz bana efendi olmaya çalışın. Tabiki çok hevesli olan , az yürekli olur. İlginize .... ve.. bilginize... EFENDİ............. ( M ) siz yani
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | |
| | |
| | #38 | |
| | |
| | #39 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERİN YILLARA GÖRE SAYI DAĞILIMI 1999 - 203 ŞEHİT 2000 - 22 ŞEHİT(MHP İKTİDARININ İLK YILI) 2001 - 20 ŞEHİT 2002 - 6 ŞEHİT 2003 - 21 ŞEHİT 2004 - 73 ŞEHİT 2005 - 92 ŞEHİT 2006 - 121 ŞEHİT 2007’nin ilk 6 ayı – 112 ŞEHİT Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Hayır izlemiyor.. Rakamlarla herşey ortada sanırım. Bu kadar basit bir sorunun cevabını vermek neden zor. Hem niye bu avukatlık sevdası ? Bugün Irak hükümetine bir nota daha gönderdik. Kaç tane nota yazıldığınında istatistiğini istermisiniz ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #40 |
| Uye ![]() | Cevap: Hükümet pkk terörü konusunda kararlı ve yeterli bir politika izliyor mu? Sosyal hadiselerde determinizm olmaz. Terör olayının etkenleri çoktur. Sonucuda farklı olur. Dolayısıyla 2002 de 6 şehit verilmesini sadece olaya gerekli önem verilmiştir diye değerlendirmek yanlış bir karardır. Dünya alem de biliyor ki terörün arkasında emperyalist güçler vardır. Kimi içerde,kimi dışarda. Nereyi,ne zaman vuracağını kestirmek kolay olmaz!
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |