![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Diyet" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ömer Seyfettin'in bir hikayesi vardı Diyet isimli...Birine yaptığı iyiliği sürekli kafasına vuran insanın sözlerine dayanamayıp kolunu kesip al sana diyet diyordu genç adam ve diyetin ödendi artık diyerek kendi yoluna ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ömer Seyfettin'in bir hikayesi vardı Diyet isimli...Birine yaptığı iyiliği sürekli kafasına vuran insanın sözlerine dayanamayıp kolunu kesip al sana diyet diyordu genç adam ve diyetin ödendi artık diyerek kendi yoluna gidiyordu...Bu hikayeyi çok severek okumuştum... Gerçek hayattada bazen böyle bize birileri iyilik yaparlar ama nedense öyle davranırlar ki bize o iyiliklerin altında ezilmemize sebep olurlar...Hatta yanlış bişey yaptıklarında söz söylemeye kalktığımızda hiç mi iyiliğimi görmedin derler...Hatta ne çabuk unuttun iyiliklerimi diyerek kafamıza vururlar... Ben de böyle bir olay yaşamış bir insan olarak bu konuyu açmaya karar verdim...Ben de diyetini ödedim yapılan iyiliğin ve bir zarfa koyup yolladım... Sonra da o insanı hayatımdan sildim...Yapılan iyilikler unutulmaz ama sürekli kafaya da vurulmaz... Sizin hayatınızda var mı böyle yaptığı iyiliklerin diyetini ödeyip sildiğiniz insanlar?
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |