FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Beyaz Hoca Göğüsleri Açtırdı

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Beyaz Hoca Göğüsleri Açtırdı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zekeriya Beyaz iş başında. Bir iftar sofrasına katılan hocanın imzaladığı kitabındaki resim şaşırttı. Zeytinburnu'ndaki bir iftar yemeğine katılan Zekeriya Beyaz, "İslam ve Giyim Kuşam" kitabını imzaladı. Kitaptaki gögüsleri çıplak kadın ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-09-2008, 12:49 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Beyaz Hoca Göğüsleri Açtırdı

Zekeriya Beyaz iş başında. Bir iftar sofrasına katılan hocanın imzaladığı kitabındaki resim şaşırttı.

Zeytinburnu'ndaki bir iftar yemeğine katılan Zekeriya Beyaz, "İslam ve Giyim Kuşam" kitabını imzaladı. Kitaptaki gögüsleri çıplak kadın fotoğrafı tepkilere yolaçtı. Hoca ise, bu fotoğrafı basmak için 30 yıl bekledim diyor.

GÖGÜSLER AÇIK
Beyaz’ın kitabında yer alan ‘Cariye hanımların toplum içindeki kıyafetleri’ isimli bölümde yer alan resim tepkilere neden oldu. Göğüsleri açıktaki çıplak kadın figürü iftara katılanlar tarafından yadırgandı.

BU RESMİ BASMAK İÇİN TAM 30 YIL BEKLEDİM

İslam ve Giyim Kuşam’ Zekeriya Beyaz’ın en tartışmalı kitabı. 1999 yılında piyasaya sürülen kitap, Beyaz’ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi.

Zekeriya Hoca, kendi deyimiyle ‘sosyolojik açıdan’ ele aldığı kitabında, özellikle yer verdiği kara kalem göğsü çıplak kadın resmini yayınlamak için 30 yıl beklediğini söylerken, bu resimle “Cariye kadınların göğüs altından diz kapağına kadar örtünmesinin dinen gerekli olduğu” tezini savunuyor. Pek çok çevre ise Beyaz’ın bu görüşünü şiddetle eleştiriyor.

EROTİK YAYIN GİBİ
Prof. Dr. Hüseyin Hatemi: "Kitabı iyi bulmadım. Bir kere bu kitapta bazı resimler var. Son derece garip. Ben bunları cariyenin örtünmesi bu kadardır diye yanlış rivayetler olarak ele alıyorum. İslamın özünü ilgilendirmeyen, sivri akıllıların zamanında söylenmişti ama şimdi hiçbir mezhepte zaten bu şekilde namaz kılınabilir diye birşey yok. Ama bir de resmini yaparak, sanki erotik bir yayınmış gibi göğüsleri çıplak, önünde peştemal gibi bir şey olan genç bir kız resmi, böyle dini bir kitapta yakışık alacak şeyler değil. "

Kitaptan...
• Biz başörtüsüne değil, başörtüsünün devlete ve düzene karşı mücadele aracı yapılmasına karşıyız.
• İslamiyete göre yani Nisa suresine göre devlete itaat Allah’a itaattir. Devlete başkaldırmak ise Allah’a da başkaldırmaktır.
• Başörtüsü ve tesettür manası çıkarabilmek için ayetlerin anlamını değiştiriyorlar, günah işliyorlar.
• Başörtülü de namuslu, başı açık da namuslu ve şereflidir.
• Başörtüsünü RP siyasallaştırmıştır.
• Türkiye’yi İran’laştırmak isteyen Merve’lere fırsat verilmemeli, verilmeyecektir.

internethaber

Konu Gülüm tarafından (05-09-2008 Saat 12:57 PM ) değiştirilmiştir.
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 05-09-2008, 01:28 PM   #2
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
Cevap: Beyaz Hoca Göğüsleri Açtırdı

İsmi : Betaz
Zikri : Zifiri kara

:Entusiasmado:

Tebessümlü bir sırıtma oluyor bende , Şu beyazı ( karanlığı ) okuyunca....
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-09-2008, 09:36 PM   #3
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zekeriya Beyaz iş başında. Bir iftar sofrasına katılan hocanın imzaladığı kitabındaki resim şaşırttı.

Zeytinburnu'ndaki bir iftar yemeğine katılan Zekeriya Beyaz, "İslam ve Giyim Kuşam" kitabını imzaladı. Kitaptaki gögüsleri çıplak kadın fotoğrafı tepkilere yolaçtı. Hoca ise, bu fotoğrafı basmak için 30 yıl bekledim diyor.

GÖGÜSLER AÇIK
Beyaz’ın kitabında yer alan ‘Cariye hanımların toplum içindeki kıyafetleri’ isimli bölümde yer alan resim tepkilere neden oldu. Göğüsleri açıktaki çıplak kadın figürü iftara katılanlar tarafından yadırgandı.

BU RESMİ BASMAK İÇİN TAM 30 YIL BEKLEDİM

İslam ve Giyim Kuşam’ Zekeriya Beyaz’ın en tartışmalı kitabı. 1999 yılında piyasaya sürülen kitap, Beyaz’ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi.

Zekeriya Hoca, kendi deyimiyle ‘sosyolojik açıdan’ ele aldığı kitabında, özellikle yer verdiği kara kalem göğsü çıplak kadın resmini yayınlamak için 30 yıl beklediğini söylerken, bu resimle “Cariye kadınların göğüs altından diz kapağına kadar örtünmesinin dinen gerekli olduğu” tezini savunuyor. Pek çok çevre ise Beyaz’ın bu görüşünü şiddetle eleştiriyor.

EROTİK YAYIN GİBİ
Prof. Dr. Hüseyin Hatemi: "Kitabı iyi bulmadım. Bir kere bu kitapta bazı resimler var. Son derece garip. Ben bunları cariyenin örtünmesi bu kadardır diye yanlış rivayetler olarak ele alıyorum. İslamın özünü ilgilendirmeyen, sivri akıllıların zamanında söylenmişti ama şimdi hiçbir mezhepte zaten bu şekilde namaz kılınabilir diye birşey yok. Ama bir de resmini yaparak, sanki erotik bir yayınmış gibi göğüsleri çıplak, önünde peştemal gibi bir şey olan genç bir kız resmi, böyle dini bir kitapta yakışık alacak şeyler değil. "

Kitaptan...
• Biz başörtüsüne değil, başörtüsünün devlete ve düzene karşı mücadele aracı yapılmasına karşıyız.
• İslamiyete göre yani Nisa suresine göre devlete itaat Allah’a itaattir. Devlete başkaldırmak ise Allah’a da başkaldırmaktır.
• Başörtüsü ve tesettür manası çıkarabilmek için ayetlerin anlamını değiştiriyorlar, günah işliyorlar.
• Başörtülü de namuslu, başı açık da namuslu ve şereflidir.
• Başörtüsünü RP siyasallaştırmıştır.
Türkiye’yi İran’laştırmak isteyen Merve’lere fırsat verilmemeli, verilmeyecektir.

internethaber
Cevada değer değil, ama benim değerli mod arkadaşım hem konuyu eklemiş, aklım almadı ama neresinde değişiklik yapma gereği duymuş ki, birde konu üzerinde değişikliğe gitmiş? Sözlerim sadece şahsınadır bu zevatın" Adı ters, ilmi ters, Allah bildiği için görüş açısını gözleride, boyuda ona göre" Allah benide affetsin, kızdım kendime, insan nede olsa bu mahlukta ona sataştığım için. Yapma be mod arkadaşım, getirme şu tipleri önümüze. Ama emeğine sağlık yinede.

Konuya ait cevabı yazı içinde H.Hatemi vermiş.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 12:56 PM   #4
Uye

Bafrali77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sana kötülük yapan kimseyi ona iyilik yaparak cezâlandır

Blog Mesajları: 4
Bafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyorBafrali77 çok gurur duyuyor

eskiden doktorlar insanlarin sagligini tehdit eden beyaz maddeleri söyler dururlardi bilmem hatirlarmisiniz ama simdi 4 oldu..

1. UN
2. ŞEKER
3. TUZ
4. ZEKERİYA BEYAZ

Münafigin Daniskasidir bu sahis.
Alt 06-09-2008, 02:37 PM   #5
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevada değer değil, ama benim değerli mod arkadaşım hem konuyu eklemiş, aklım almadı ama neresinde değişiklik yapma gereği duymuş ki, birde konu üzerinde değişikliğe gitmiş? Sözlerim sadece şahsınadır bu zevatın" Adı ters, ilmi ters, Allah bildiği için görüş açısını gözleride, boyuda ona göre" Allah benide affetsin, kızdım kendime, insan nede olsa bu mahlukta ona sataştığım için. Yapma be mod arkadaşım, getirme şu tipleri önümüze. Ama emeğine sağlık yinede.

Konuya ait cevabı yazı içinde H.Hatemi vermiş.
Konunun kaynağına bakarsan olduğu gibi haber paylaşılmıştır arkadaşım,değişiklik ise resimler gözükmediği için yineleme yapıldı.Ayrıca sürekli söylüyorum mod olmam tarafsız olmam demektir burda tepkimizide tepkisizliğimizide paylaşıcak konulara yer veriyoruz.umarım açıklamam doğru yere gitmiştir bu kez.

Seçenekler
Stil