![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her insanın kendince inandığı doğruları ve değerleri vardır. Ve o insan doğrularıyla,inandığı değerlerle o kişilik haline gelmiştir. İnsanların gözlerinde o kimliğiyle değer kazanmıştır... Değerlerini hiçe sayıp kolayca harcayan insanlar kolay ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her insanın kendince inandığı doğruları ve değerleri vardır. Ve o insan doğrularıyla,inandığı değerlerle o kişilik haline gelmiştir. İnsanların gözlerinde o kimliğiyle değer kazanmıştır... Değerlerini hiçe sayıp kolayca harcayan insanlar kolay değerden düşerler. İnandığı doğrulardan kolayca vazgeçen insanlar insanların gözlerinde küçülürler... Siz inandığınız doğrularınıza ve değerlerinize her zaman sahip çıkıyor musunuz? Siz doğrularınız ve inandığınız değerleriniz için mücadele edip savaşıyor musunuz? Yoksa siz o kolayca vazgeçen korkaklardan birimisiniz? ''SAHARAY''
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savunduğum şeyin her zaman arkasındayım sonuna kadar pes etmem o konuda inatçıyım biraz
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu? Alıntı:
İnandığım doğrularım,değerlerim,sevdiklerim hayatıma anlam katanlardır.Umarım hayatıma anlam katan değerlerim,sevdiklerim elimden gitmez..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu? 18 yaşınızda ki doğrularınızla şimdi ki doğrularınız aynı mı ? Yaşıtım olduğunu varsaydıklarıma soruyorum ? Elbet bir karakter olacak ama bu hiç değişmez ben hiç değişmem demeyelim , insanız değişiriz.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu? Gitmez merak etme sen,bukadar güzel yürekli birini kimse bırakmaz zaten:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu? Alıntı:
Carloss burda yaş dönemlerinden bahsetmedim ben..Yani eğer ona kalırsa çocukkende farklı düşünüyorduk. İnsanların temel değerleri vardır. Mesela dini, siyasi görüşü, ahlak anlayışı ne bileyim buna benzer temel değerleri kasdetmiştim. Benim hiç karakterim değişmez, temel değerlerim değişmez. Ama hayattan aldığım tecrübeler, hayata bakış açımı az çok değiştirebilir. Ama temel düşüncelerim her zaman aynıdır. İnandığım değerlerden ve kendimce doğru olduğunu düşündüğüm doğrularımdan asla vazgeçmem...
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siz Korkak mısınız? Yoksa Cesurmu? Korkmaktan bahsetmişken, henüz korkup geri durduğum görülmemiştir. Saharay ben konuyu anladım açıklama için teşekkürler. Kendimce başka bir ucundan bakma çabasıydı yaptığım. Saygılarımla.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |