![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Dünya Ahiret Kardeşim Olsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eskiden erkekler, her türlü tacizden, tacizi bırakın, göz göze gelmek de bir zinadır diye kadınlarla göz göze gelmekten bile sakınırlarmış. Tabi çapkınlık yapanlarda mutlaka vardı. Ancak genel eğilim her türlü ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eskiden erkekler, her türlü tacizden, tacizi bırakın, göz göze gelmek de bir zinadır diye kadınlarla göz göze gelmekten bile sakınırlarmış. Tabi çapkınlık yapanlarda mutlaka vardı. Ancak genel eğilim her türlü cinsel isteğin bastırılması yönündeydi. Bu yüzden güzel bir kadın gördüklerinde şöyle derlerdi: ''Maşallah pek güzelmiş, Allah sahibine bağışlasın, dünya ahiret kardeşim olsun. Güzel kadınlar karşısında erkeklerin kendilerini sakinleştirmeye çalışırken kullandıkları bu ifade bana pek şirin gelirdi.Siz hiç böyle bir ifade hiç kullandınız mı?
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Şimdi nerede böyle erkekler, nerede güzel bir bayan görseler, ne yapıp nasıl kandırabilirimde, bir gece birlikte olabilirim diye düşünüyorlar:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Alıntı:
Dünya ahiret kardeşim olsun diye düşünenler çok azdır.Bir çoğu, o da benim olsa, bu da benim olsa diyordur. Devir değişti artık ve insanlar da çok değişti ne yazık ki!
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Aslında devrin değişmesiyle de bu olay da biraz tersine döndü. Sözüm meclisten dışarı tabiii ki ama artık bayanların da erkekleri cinsel obje olarak görmeye başlaması baya fakedilir bir hale geldi bile. Zamane hatunları tabii.... Neyse Allah herkesi sahibine bağışlasın...!!! Bu arada lütfen yanlış anlamayın bayanlar. Ben bu olayı farkettiğim için dile getirdim ve konuya dahil olan bayanlar için söyledim. Belirttiğim gibi sözüm meclisten dışarı.
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Erzurum'da 28 yaşında dul kalınca erkeklerin tacizinden kurtulmak için saçlarını kısacık kestirip erkek kıyafetleriyle dolaşmaya başlayan Sona Polat, 48 yıldır erkek gibi yaşıyor. Mahallebaşı semtinde yaşayan 76 yaşındaki Sona Polat, 48 yıl önce dul kalınca erkeklerin tacizinden kurtulmak için saçını erkek gibi kestirip erkek kıyafetleri giymeye başladı. Hayatını bu şekilde sürdürmeye devam eden Polat, Sergender Sokak'taki bir gecekonduda kendisi gibi kimsesiz olan 3 çocuklu dul Hatice Taşdemir ile birlikte aynı evi paylaşıyor. Görünümüyle, saç tıraşıyla erkekten farksız olan Polat, erkek gibi yaşamaya alıştığını söyledi. Mahalledeki çocukların hem ninesi hem de dedesi olan Sona Bu mesajını okuyunca aklıma okudugum bır haber geldı ve paylasmak ıstedım sadece gunumuzde degıl 48 yıl öncede aynıymıs durum:) |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Bunu diyen milyonda bir insan kaldı diyebilirim,artık her erkek mutlaka bayanı cinsel obje olarak görüyor.Böyle bişeyi bana göre gerçek anlamda ahlakı olan kişi der.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Alıntı:
om om alınıyorum bunları uzerıme :) Dunya ahret kardesım olan sevgılı gulum :)
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya Ahiret Kardeşim Olsun Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |