![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Alevilerde Gülen çatlağı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Rabia benim gözümde Gülen'in diğer sıradan insanlardan bir farkı yoktur. Sayın Gülen'i ayrıcalıklı bir insan olarak görmüyorum... ( Her yazılanı idrak edecek kadar zekiyim.) Ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 392 Rep: 38986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Alıntı:
Ben de sayın Gülen'i sıradan insanlarla mukayese edilemeyecek kadar kıymetli görüyorum.Bu ayrıcalık değil,yiğide hakkını teslim etmektir. İdrakiniz daim olsun öyleyse...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Alıntı:
O sizin düşünceniz ve saygı duyarım. Ama benim için sadece sıradan bir insan...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Pardon Ama Rabia Hanım Sorulardan önce Benim Yazımla Ilgili Savunma Yapan Direk Sendin Burda Taht Yok Dolayısıyla Saltanat Süremezsin Benim Doğrum Banadır Muhattap Olması Gereken Insan Sizin Olmanız Gerekmio Ben Yazımda Yanlış Kelimeler Kullandıysam Sende Bu Pozisyonda Haklı Olduğunu Düşünüyosan Sorularıma Cevap Ver Tatmin Edici Olsun |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Saharay Arkadaşım Bunlara Doğruyu Kabul Ettiremezsin,her Zaman Dediğim Gibi Amerika Fethullah Güleri Peygamber Olarak Nitelendiriyo Bizim Halkımız Hala Uyanmıyooo |
| | |
| | #15 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 392 Rep: 38986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Alıntı:
Yazınızda 'din müsveddeleri'' gibi hakaretvari kelimeler kullandınız,ben de fikirlerinizi düzgün bir uslup kullanarak belirtmenizi istedim. Ama siz bunun üzerine çok da alakasız bir şekilde ,konu yerine ''şahsımla'' uğraşmak istediniz. Herzaman savunduğum birşey var: Su-i zan da bulunmayalım.Vebal altında kalırız. Ne taht isterim,ne de saltanat...Sizlerin olsun...
| | |
| | #16 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Alıntı:
Fikirlerinizi insanlara zorla dayatarak doğruyu anlatamazsınız. Siz doğrularınızı savunmaya devam edin ama hakaret etmeden yapın bunu...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Benim Muhattap Olarak Aldığım Insan Hayata Belirli Bir Pencereden Bakmayan Objektif Olan Sıkıştığı Dünyadan çıkmamak Için Direnen Bir Kişiyse Lütfen Benim Görüşlerime Yorum Yapma Nezaketinde Bulunmasın Ciddiye Alma Lütfunda Bulunmam Tam Tersi Görüşlerime Açıklayıcı Elle Tutulur Bir Cevap Verseydin Hipotezini Belki Kabul Ederdim Ama Yazımla Ilgili Bir Açıklamadan öte üslubuma Taktın Sayın Rabia Hanım Bırakın üslup Bozukluğu Bende Kaldın Sen Beni Aydınlat Aydınlanalım:) 2.ncisi Din Müsveddeleri Kelimesi Fethullah Güleri Destekleyenlere Değil Benim Açıkladığım Politikayı Yapanlaraydı.önce Anla Sonra Yargılaaa 3.ncsi şahsınla Ilgili Biraz Ileri Gittim Farkındayım Ama Yazdıklarımı Anlamadan Beni Infaz Etmen Benim Yazdığım şeylere Seni Yakın Bir Obje Olarak Görmeme Sebeb Oldu Ondandır... Vebal Altında Kalcaksam Bırak Kendi Doğrumla Kendi çizgilerimde Kalayım Sen Kasma Kendini Ne Taht Isterim Ne Saltanat Diyosun Fakat Hayali Bir Tahtta Saltanat Izlenimi Bırakıyosun Thanks::)) |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı Dine Değil; Hainlere, Din Sömürücülerine Düşmanız!.. |
| | |
| | #19 | |
Ben sadece ve sadece uslubunuzu hoş bulmadığımı belirttim...Siz bunun üzerine neler söylediniz neler...Hem de beni hiç tanımıyorken...Hem de birdenbire,bir hışımla... Ve hala aynı hışımla devam ediyorsunuz. Fethulah Gülen Hocaefendi'yi, Allah dostu, vatan ve millet dostu,Hakk rızası için mücadele eden biri olarak bilirim ve buna inanırım. Ve kendisi kendisini müdafaa etmekten aciz olmadığından ben kendisini müdafaa etme gereği duymam.Fakat kendisiyle ilgili haketmediğini düşündüğüm birtakım sözler işitir,ya da okursam, ''haksızlığa karşı durmak,şiarım olduğundan'' suskun kalmaktan ''haya'' eder ve söyleyeceklerimi söylerim. Sizin doğrularınız size...benim doğrularım bana... Fakat benim doğrularım arasında ''kişilere su-i zan ile yaklaşma'' yoktur. İyi forumlar...
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Alevilerde Gülen çatlağı BENDE SANA DİYORUM Kİ CANIM ARKADAŞIM VATAN MİLLET DOSTU OLARAK GÖRDÜĞÜN İNSAN Amerika’nın Türkiye’deki en büyük ortağı Fethullah Gülen’dir.Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bak O kitabın siparişçisi kim O ZAMAN BENİ DAHA İYİ ANLARSIN,Fethullah Gülen’in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce’yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu. RABİA HANIM |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| alevi, fetullah gulen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |