FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

başörtüsü yemini

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "başörtüsü yemini" başlıklı konu görüntüleniyor, "Başörtü takmama yemini !!! İlköğretim öğrencilerine başörtüsü takmamaları için yemin ettiren öğretmenin eğitim mantığı PES DEDİRTTİ. Çanakkale merkezde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerine başörtüsü kullanmamaları için yemin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-06-2008, 03:35 PM   #1
Yeni Uye

çerkeş18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biri
başörtüsü yemini

Başörtü takmama yemini !!!
İlköğretim öğrencilerine başörtüsü takmamaları için yemin ettiren öğretmenin eğitim mantığı PES DEDİRTTİ.

Çanakkale merkezde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerine başörtüsü kullanmamaları için yemin ettiren öğretmen için Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

8. sınıf öğrencilerinin teknoloji ve tasarım derslerine giren Muazzez Zeybel'in, derste öğrencilere örtünmemeleri için yemin ettirmesine tepki gösteren çok sayıda veli, milli eğitim müdürlüğüne verdikleri dilekçeyle öğretmenin görevine son verilmesini istedi. Öğretmen hakkında soruşturma başlattıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, "Konu kapsamında veliler ve öğrencilerin ifadeleri alındı. Soruşturma çok kısa bir süre sonra sonuçlanır." dedi. Muazzez Zeybel'in sevilen bir hoca olduğunu söyleyen 8. sınıf öğrencisi Z.A., "Hocamız son zamanlarda sürekli başörtüsü üzerine konuşmalar yapmaya başladı. Bir gün ders sırasında dersi anlatmayı bırakıp, 'Ben şimdi sizden büyüyünce başörtüsü örtmeyeceğinize, evden çıkarken Ayet-el Kürsi okumayacağınıza dair yemin etmenizi istiyorum.' dedi. Bunun üzerine sınıftan bazı öğrenciler 'söz veriyoruz' dedi. Sınıfın çoğunluğu ise sessiz kaldı. Hocamız da bize 'Irak'ta kadınlar başını örtüyor, bakın onlar şimdi ne haldeler; sizler de örterseniz bizim ülkemiz de Irak gibi olur.' diyerek bizleri ikna etmeye çalıştı. Ben de akşam babama durumu anlattım, o da öğretmenden şikayetçi oldu." dedi. Bazı veliler ise çocuklarının beyinlerinin ders yerine bu tür şeylerle yıkanmasının dehşet verici olduğunu söyledi.

CİHAN
çerkeş18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil