![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "AKP eğitimi dinselleştiriyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Eğitim-İş Genel Başkanı Adıbelli, yaptığı yazılı açıklamada, 2007-2008 Eğitim-öğretim yılında, eğitim sisteminin sorunlarına çözüm üretilemediği gibi bu sorunlara her geçen gün yenilerinin eklendiğini söyledi. Eğitim sisteminin kötü yönetildiğini kaydeden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP eğitimi dinselleştiriyor Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: AKP eğitimi dinselleştiriyor Sizce haklı mı Admin'im? Sizin de yorumlarınızı alsak. Benim gördüğüm kadar sakallı cübbeli okula giden de yok ama? Acaba adıbelli bunu nerede görmüş?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP eğitimi dinselleştiriyor Bence "adıbelli" az bile söylemiş... Eğitim sistemimizde giderek açılan ve insanı dehşete düşüren uygulamarın varlığını hala pembe gözlükleriyle görmek istemeyenlere bence çıkarsınlar gözlüklerini.... Müfredata bakın biraz,dönün de sürekli özelleşen okullara bakın,okul damlarında kılınan yada zorla not korkusuyla kıldırılan namazlara bakın.... Bu mudur eğitim... Bu mudur anayasal hakkımız olan "parasız eğitim"..... Katkı payını ödemediği için işkence gören çocukların dramını ve onların o çaresiz ailelerini....unutmayın ...bakın biraz etrafınıza.... çok az bile söylemiş....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |