![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Sizin yazdıklarınız doğru ise, Amerikanın işi bitmemiş, asıl şimdi başlayacak olmalıdır. Hiçbir devlet işine ileride yaramayacak bir olusumu beslemez. Bundan sonraki icraatlar ve zaman tüm ..."
| Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Asıl amaçları farklı | | 17 | 39,53% |
| İyi bir amaca hizmet ediyorlar | | 19 | 44,19% |
| Kesinlikle gitmem/gitmedim | | 5 | 11,63% |
| Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum | | 3 | 6,98% |
| Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum | | 3 | 6,98% |
| Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım | | 3 | 6,98% |
| Yeterince bilgim yok | | 6 | 13,95% |
| Kararsızım | | 1 | 2,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #81 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Oluşumları ve icraatları en iyi şekilde o tefsir eder. Çünkü zaman : hakikatın en iyi tecellisi ve mücessem bir şahididir. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #82 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Saharay bu kadar sakat bir kıyaslama olur mu Allah aşkına!Var...var...Sen de Gülen takıntısı var:Extranado: |
| | |
| | #83 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Y.E.K konu Amerika'nın insanları kullanması, insanları kıyaslama konusu değil...
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #84 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Amerikaya gitmeyen orda kalmayan bir tek siyasi var mı,oraya nice askerlerimiz,mühendislerimiz,bilim adamlarımız,velhasılı kelam ufkunu geliştirmek isteyen nice insanlarımız gitmiş kalmış,Genelkurmay Başkanımız liyakat nişanı almış,nice ülkemizde söz sahibi olanlar aldıkları ödüllerle teşviklendirilmiş...Ama heyhat...Hepsini Amerika kullanmış...Made in USA olmuşlar meğer...Sayende ufkum açıldı Saharay...Sağolasın... Demek ki her şey yalan,her şey MATRİKS |
| | |
| | #85 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Ne anlatmaya çalıştığımı çok iyi biliyorsun ama işi yokuşa sürmeye çalışıyorsun. Sıradan kişilerden bahsetmedim ben. Saddam Hüseyin,Abdullah Öcalan, Usame bin laden benim aklıma şimdilik bunlar geldi. O yazdıkların sadece olsa olsa turist olarak gitmiştir. Bu sefer anlatabilmişimdir umarım matrix...:)
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #86 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 213 Rep: 21105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Güzeel,verdiğin örneklerde ilginç,bütün bunlar MATRİKSten kurtulamadığına delalet...Ama ben ve forumdaki MORPHEAUS'lar sana yardımcı olacaklardır. |
| | |
| | #87 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 549 Rep: 54655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Evet...Zaman gösterecek...Kimin doğru kimin yanlış olduğunu zaman gösterecek.
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? | |
| | |
| | #88 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Zaman bize çok şeyler gösterdi ama biz halen akıllanmıyoruz..Takıntılar bitmek bilmiyor..Bu kez milletin kafasına başka bir takıntılar sokarlar.. Sonuç, Gülen ve hizmeti için olumlu olursa eleştirenler gülen taraftarı olabilecek mi asıl bu önemli ? Yoksa başka cepheden saldırılar devam mı edecek ? Onun için sonuç bence pek önemli olmayacak..Aynı siyasi düşüncedeki saplantılar gibi devam eder gider bu ideolojik düşünceler... |
| | |
| | #89 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Konu sahibinin anketi bile ne kadar taraflı ve öfke dolu olduğu anlaşılıyor.. Asıl amaçları farklı (Negatif -) İyi bir amaca hizmet ediyorlar (Pozitif +) Kesinlikle gitmem/gitmedim (Negatif -) Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum (Pozitif +) Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum (Pozitif +) Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım (Negatif -) Yeterince bilgim yok (Negatif -) Kararsızım (Ortada) 4 Negatif 3 Pozitif 1 Ortada bir seçenek :) Birisi Bismillah dese bir işe başlasa Yürrü işte şeriatci, devlete girmek istiyor, askere bismillah diyor. Bill Gates geçen sene Kiliselere bağışı 40 Milyar Dolar adamlar NASA yı bile destekliyorlar siz de adını duymadığınız yer Burkinafaso da Türkçe'mi konuşuyor insanlar halen o bu deyin... Yazık yahu...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #90 | |
Bu yoruma diyeceğim tek kelime ''komik'' dikkat edin de art niyet denizinde boğulmayın!
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, cemaat, fethullah, gulen, okul |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |