![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu arada kendi fikrimide söyleyeyim yeri gelmişken; Gülen hareketi ve bu hareketin dünyanın dört bir yanında inşa ettiği okullara dinsel gericiliği örgütlediği için karşı çıkanların da, Türkiye'yi, Türkçeyi ve İslamiyeti ..."
| Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Asıl amaçları farklı | | 13 | 34,21% |
| İyi bir amaca hizmet ediyorlar | | 17 | 44,74% |
| Kesinlikle gitmem/gitmedim | | 3 | 7,89% |
| Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum | | 2 | 5,26% |
| Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum | | 2 | 5,26% |
| Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım | | 2 | 5,26% |
| Yeterince bilgim yok | | 5 | 13,16% |
| Kararsızım | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Bu arada kendi fikrimide söyleyeyim yeri gelmişken; Gülen hareketi ve bu hareketin dünyanın dört bir yanında inşa ettiği okullara dinsel gericiliği örgütlediği için karşı çıkanların da, Türkiye'yi, Türkçeyi ve İslamiyeti dünyaya tanıttığı için destek verenlerin de görmesi gereken şey Gülen hareketinin kendinden menkul ve bağımsız bir hareket olmadığıdır. Emperyalizmle hem ekonomik hem de ideolojik olarak çok sıkı bağlara sahip olan Gülen hareketi bugün Asr-ı Saadet masallarıyla neo-liberalizmin dünyadaki taşeronluğunu yapmaktadır.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Sizi fikirlere saygılı ve karakteri sağlam birisi olarak belledim. ve öyle kalmanızı arzuluyorum. ve öylede kalacağınıza inanıyorum. Dinsel gericilik .... tabiriniz hiç de tasavvur ettiğim şahsınıza uygun düşmediğini bilmenizi isterim. Gülen ve arkadaşlarının icraatlarını ... gerçeği ile bağdaşmayan bir ideolijiye akraba kılmak Güney'in sıcaklığını Kuzeyde aramak gibi olur......... Bu iddianızda ısrar edeseniz. Yanımdaki objektifliğiniz arıza yapmış olur. sevgi ve saygılrımla .... | |
| | |
| | #23 | ||||
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Alıntı:
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | ||||
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz olmayan ithamlarda bulunmak ne kadar kötü bir durumdur...! eden bulurmuş ne diyelim...! |
| | |
| | #25 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
| |
| | |
| | #26 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
iyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Devlete sızmak, Bu insanlar terör örgütü üyesi mi, Çete üyesi mi? Hırsızlık mı yapmışlar? Rejimi zorla değiştirmek amacıyla tedhiş eylemleri mi yapmışlar? Fethullah Gülen Bu ülkenini İnsanı, Bir elinde Atatürk,diğer Elinde Lenin'in fotoğraflarını taşıyanlardan daha çok bu ülkeyi seviyor. Hasta olacak kadar memleket sevdalısı. Sırça saraylara oturup ahkam kesmek kolaydır. Ve Yurtdışındaki okullarında görev alan öğretmenlerin maaşları,Belki de Türkiyeye oranla daha az. Ben onlardan daha halim,daha özverili,cefakar grup göremedim. O cemaatin aktif bir seveni de değilim . 28 Şubat Sürecindeki tavrını onaylamasamda, Yaptıklarına gözlerimi kapatmıyorum. Siyaseten farklı yaklaşımlarımız olsa da, Onu illegal bir yapılanmanın mimmarı olarak göstermek isteyenleri kabul edemiyorum. Gerekirse 1 Milyarın da avukatı olurum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır zira. İkide bir "sizden izin mi alacağız"ayaklarına da yatmayın Estağfirullah, İzin almanıza gerek yok. Size herşey serbest.
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #28 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakıyorum ama güzellikten başka bi şey göremiyorum,benimle beraber tüm dünya ülkeleride göremiyormuş, herhalde üzerimize ölü toprağı serpildi,mit, jitem,mossad, kgb, cıa, fbı ,hep beraber kör olmuşuz,siz gördükçe aydınlatın bizi |
| | |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Aysberg'in bütünü tamam da ya içini bilir misiniz...! Nasıldır,nelerden oluşur,katkıları nelerdir bilir misiniz...! Bir bütün olmak için ne evreler geçirmiş bilir misiniz...! malum dışardan göründüğü gibi değildir ne dersiniz...! |
| | |
| | #30 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Alıntı:
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demiş atalarımız.Kişileri veya gurupları istediğiniz gibi anlamakta serbest sınızi. Ancak: pusulanızı bakıma almakta fayda var. Zira hayat yükü ağır. vazifeli işler çok ve menzil uzaktır. Sonra okyanusun ortasında kala kalırsın.... Yönleri karıştırma olan sana olur. saygılarımla. iyi forum ve sağlıklı yorumlar. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, cemaat, fethullah, gulen, okul |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |