FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saharay'a Morpheaus'lar da fayda etmiyor.Matrikste sıkışmışsın.Acilen birinin sana telefon edip seni bu sanal dünyadan kurtarması gerekli...."

Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Asıl amaçları farklı 17 39,53%
İyi bir amaca hizmet ediyorlar 19 44,19%
Kesinlikle gitmem/gitmedim 5 11,63%
Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum 3 6,98%
Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum 3 6,98%
Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım 3 6,98%
Yeterince bilgim yok 6 13,95%
Kararsızım 1 2,33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2008, 01:11 AM   #91
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor
Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz

Saharay'a Morpheaus'lar da fayda etmiyor.Matrikste sıkışmışsın.Acilen birinin sana telefon edip seni bu sanal dünyadan kurtarması gerekli.
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 11-07-2008, 04:41 PM   #92
Yeni Kayıt

patnosi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sanırım böyleydi

patnosi kıymetli bir taşpatnosi kıymetli bir taşpatnosi kıymetli bir taşpatnosi kıymetli bir taş
Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz

Paraya çok fazla önem veriyorlar. bence onlara cemaat dememek lazım. Ama çok kuvetli bir teşkilat. Helal olsun, önemli işler başarıyorlar. Ama gençleri daha serbest bırakmalılar, düşünce açısından.
Saygılar

PATnoSİİ
patnosi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-09-2008, 06:39 AM   #93
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ATASENCOKYASA is on a distinguished road

hepinize selamlar saygilar ve bayraminiz mubarek ola ve iyi bayramlar gecirmeniz dilegiyle.
ben gecenlerde bir sorum vardi onu dile getirdim fakat bir cevap alamadim heralde yanlis forum sectim.

bu fetullah gulen hocanin bircok okullari oldugu soylenir , ve dogrudurda. Ama soyle fetullah gulenin dunyada okulu oldugu konusulur bu ne kadar dogrudur bilen varmi ?? hatta gecenlerde kambocyada bir okulun acilisinin yapildigini duydum dogrumudur acaba bu ?? birde fetullah gulen hocanin marmara egitim vakfi ile ne bir iliskisi var acaba ?? yoksa odami ona ait ??Arkadaslar size cok ilginc bir konu anlatacagim fakat sizden sordugum sorulari cok cok iyi bilen var ise bana cevaplar ise cok cok memnun olurum. Haydi arkadaslar bana bir cevap rica ediyorum sizden beni sorularim ile yanliz birakmayiniz.
tesekkuerler saygilar
atasencokyasa
ATASENCOKYASA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-2008, 07:00 AM   #94
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ATASENCOKYASA is on a distinguished road

Muallim Arkadasimiza,
sen gercekten muallimsin ve herseyi ne kadarda guzel anlatirsin oyle , nereden aldin bu tuerlu anlatma becerisini ?? acaba fetullah hocanin okulunun bir kiyisidan veya kosesinden gectin ??
Ben yazdiklarina pek deginmek istemiyorum sadece yersiz buldugumu iletmek istedim.
selamlar
atasencokyasa

Alıntı:
almuallim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fethullah Gülen ve Ekibi Devletin eline yüzüne bulaştırdıklarını yüz akıyla yaptılar,yapıyorlar.
Yaptıkları bundan sonrası için de iyi bir referans.Selim Aklı sahibi herkesin idrak ettiği bu gerçeği,maalesef hala farkedemeyenler var.
Bu bakımdan anketinizi seçenekler arasında olumlu şıklar olsa da,anketinizi yersiz buluyorum.
Ayrıca "Devlete Sızmak"gibi saçma ve alçak değerlendirmeleri de reddediyorum.
Ne demektir devlete sızmak!
Masonunun,ateistinin,dinsizinini köşe başlarını kaptığı ülkemizde,bir Cemaatin mensuplarını "Devlete Sızdılar"diye karalamaya çalışmak,o şahıslardan önce Türkiyedeki 70 Milyona hakarettir.
Adı kim,rütbesi ve makamı ne olursa olsun,bu tür değerlendirmei yapmaya kimsenin hakkı yok.
Ancak yalancı,müfteri gazetelerin haberlerinini savcıların delil merkezi olduğu ülkemizde,bunu da fazla anormal bulmuyorum.
ATASENCOKYASA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-2008, 01:10 PM   #95
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ben kimsenin yapamadığını başardıkları kanısındayım .. dünyanın her köşesinde okullar açıp eğitim vermenin artı türkiye yi tanıtmasının neresi kötü .. biri açıklarsa sevinirim ..
Alt 30-09-2008, 03:09 PM   #96
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

spartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhretspartaküs ün'ün ötesinde bir şöhret

Fethullah Gülen'in yurtdışında ki bazı okulları kapatıldı. Emperyalizme yeni uşakların yetiştirildiği idiası ile hem de. Açıkçası Amerika da ciddi ideolojik ve finansal ortakları olduğu malum. Neredeyse ikinci vatanı.

Dinci-tayfasına güvenmediğim gibi F.Gülen'in de tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Zira yayın organlarındanda anlaşılacağı üzere neye hizmet ettiği açık.
spartaküs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
anket, cemaat, fethullah, gulen, okul

Seçenekler
Stil