![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saharay'a Morpheaus'lar da fayda etmiyor.Matrikste sıkışmışsın.Acilen birinin sana telefon edip seni bu sanal dünyadan kurtarması gerekli...."
| Anketimiz: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Asıl amaçları farklı | | 17 | 39,53% |
| İyi bir amaca hizmet ediyorlar | | 19 | 44,19% |
| Kesinlikle gitmem/gitmedim | | 5 | 11,63% |
| Dershanesine gittim/gidiyorum, memnunum | | 3 | 6,98% |
| Okuluna gittim/gidiyorum, memnunum | | 3 | 6,98% |
| Şimdiki aklım olsa gitmezdim, pişmanım | | 3 | 6,98% |
| Yeterince bilgim yok | | 6 | 13,95% |
| Kararsızım | | 1 | 2,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Saharay'a Morpheaus'lar da fayda etmiyor.Matrikste sıkışmışsın.Acilen birinin sana telefon edip seni bu sanal dünyadan kurtarması gerekli. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #92 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Paraya çok fazla önem veriyorlar. bence onlara cemaat dememek lazım. Ama çok kuvetli bir teşkilat. Helal olsun, önemli işler başarıyorlar. Ama gençleri daha serbest bırakmalılar, düşünce açısından. Saygılar PATnoSİİ |
| | |
| | #93 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz hepinize selamlar saygilar ve bayraminiz mubarek ola ve iyi bayramlar gecirmeniz dilegiyle. ben gecenlerde bir sorum vardi onu dile getirdim fakat bir cevap alamadim heralde yanlis forum sectim. bu fetullah gulen hocanin bircok okullari oldugu soylenir , ve dogrudurda. Ama soyle fetullah gulenin dunyada okulu oldugu konusulur bu ne kadar dogrudur bilen varmi ?? hatta gecenlerde kambocyada bir okulun acilisinin yapildigini duydum dogrumudur acaba bu ?? birde fetullah gulen hocanin marmara egitim vakfi ile ne bir iliskisi var acaba ?? yoksa odami ona ait ??Arkadaslar size cok ilginc bir konu anlatacagim fakat sizden sordugum sorulari cok cok iyi bilen var ise bana cevaplar ise cok cok memnun olurum. Haydi arkadaslar bana bir cevap rica ediyorum sizden beni sorularim ile yanliz birakmayiniz. tesekkuerler saygilar atasencokyasa |
| | |
| | #94 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Muallim Arkadasimiza, sen gercekten muallimsin ve herseyi ne kadarda guzel anlatirsin oyle , nereden aldin bu tuerlu anlatma becerisini ?? acaba fetullah hocanin okulunun bir kiyisidan veya kosesinden gectin ?? Ben yazdiklarina pek deginmek istemiyorum sadece yersiz buldugumu iletmek istedim. selamlar atasencokyasa Alıntı:
| |
| | |
| | #95 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Ben kimsenin yapamadığını başardıkları kanısındayım .. dünyanın her köşesinde okullar açıp eğitim vermenin artı türkiye yi tanıtmasının neresi kötü .. biri açıklarsa sevinirim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #96 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Fethullah Gülen cemaatinin okulları ve dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz Fethullah Gülen'in yurtdışında ki bazı okulları kapatıldı. Emperyalizme yeni uşakların yetiştirildiği idiası ile hem de. Açıkçası Amerika da ciddi ideolojik ve finansal ortakları olduğu malum. Neredeyse ikinci vatanı. Dinci-tayfasına güvenmediğim gibi F.Gülen'in de tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Zira yayın organlarındanda anlaşılacağı üzere neye hizmet ettiği açık. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, cemaat, fethullah, gulen, okul |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |