![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hac ve Hz. Muhammed ilgili nahoş yorumlar yapan CHP Genel Sekreteri Önder Sav’a, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkan adayı Gültekin Durkun’dan çok ilginç bir teklif geldi. Ankara-Elmadağ ilçesinde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi Hac ve Hz. Muhammed ilgili nahoş yorumlar yapan CHP Genel Sekreteri Önder Sav’a, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkan adayı Gültekin Durkun’dan çok ilginç bir teklif geldi. Ankara-Elmadağ ilçesinde bir vatandaşın, hacca gideceğini bildirmesi üzerine, "Araplara para kaptırmayın" gibi alaylı sözlerle karşılık veren CHP Genel Sekreteri Önder Sav’a, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkan adayı Gültekin Durkun’dan ilginç bir teklif geldi. İSTİFA YETMEZ-GEL SENİ HACCA GÖTÜRELİM Oda başkan adayı Gültekin Durkun, Başkentteki şoför esnafının, manevi değerler ile alay eden Sav’a çok tepkili olduklarını vurgulayarak, Sav’ın bir an önce İslam dünyasından özür dilemesini ve Kâbe’ye gidip ‘Tövbekâr’ olmasını önerdi ve Sav’a şu çağrıda bulundu. “Sizin hangi siyasi partiden olduğunuz bizi ilgilendirmiyor. Biz Müslümanız ve Türküz. Bizi, manevi değerlerimiz ilgilendirir. Sayın Önder Sav, siz tüm Müslümanların değerleri ile açıkça alay ettiniz. İslamiyet’te günahkârlar için ‘tövbe’ vardır. Gelin tüm İslam âleminden özür dileyin, sizi de ben Allah rızası için Kâbe’ye götüreyim ve orada da dualar edip, af dileyin, tövbekâr olun. Yani, bulunduğunuz makamlardan istifa etmeniz yetmez. Bir an önce Allah katında tövbekâr olmanız gerekir.” kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi Allah Affetsin diyelim beyefendiyi :9 Ne de güzel dedi. " kameraların açık olduğunu bilmiyor idim" Özrü kabahatinden büyük
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi bence yemezler, hacca gitsin de . Suudii krali boynu kesmek icin hazir bekliyordur,sirada berber, ve daha niceleri var .Tovbe kurtarir lafim yok ,ama Bizimkiler affetse kral affetmez , yeterki oraya gitsin |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi bir gün gider belki .... kimin ne olacağını kimse bilemez.... iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi bir gün gider belki .... kimin ne olacağını kimse bilemez,, bu lafini cok begendim bu cok onemli ,, insan fikirleri zamanla degisir ,, ama fikirlerini bir insan degistirirse tepki gosterir. Insan kendi degismek istemedikce. Ne yaparsan yap degisemez. Kendi kendine ogrenilen gercek kadar lezzetlisi yoktur. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi Şahsen bazı müslümanların (hepsinin değil) hac olayının cılkını çıkarttıklarını düşünüyorum. Oraya kutsal bir görevi yerine getirmek için değil de alışveriş yapmak için gidenler çoğaldı maalesef. Bazı Araplar da bunu fırsat bilip yüklendikçe yükleniyorlar insanlara. "Araplara para yedirme" olayı burdan çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Ayrıca her hacca giden de aklanıp paklanmıyor, bu da bir gerçek. Önemli olan insanın kalbini ve niyetlerini temiz tutması bence. |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sav'a, "Tövbe Et, Seni Hacca Götürelim" Teklifi Alıntı:
1- ) Kelime İ Şahadet Getirmek 2-) Namaz Kılmaz 3-) Oruç tutmak 4-) Zekat Vermek 5-) Hac'ca gitmek. Şimdi bazıları işin cılkını çıkarıyor diye böyle bir beyanatta bulunma hakkını kim kime vermiş anlayamadım? Tahminler üzerine yorum yaparken niyetleri de göz önüne alın bence Suzz Hanım. Sonuçta bu insan Peygamber efendimize de Muhammed diye hitap etmiştir. Hem bu insan nereden biliyor kimin Hac.2ca neden gitmeye çalıştığını. Yaşlı amcamız senelerce kurası çıkmamış ve oraları görmek için yanıp tutuşan bir vatandaşımızç Olaya bu gözle bakacak birilerinin nu memlekette olması beni düşündürüyor doğrusu
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |