![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Sultan Vahdettin Hainmiydi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Rabia kulaktan kulağa oyunu vardır bilirmisin?Bir kelime söylenir ve son kişiye varana kadar türlü değişikliklere uğrar.Fevzi Çakmağın eşine bu söylediklerinin ispatı nedir. Yanlızken mi konuşmuşlardır ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sultan Vahdettin Hainmiydi? Alıntı:
Ben Vahdettin'in hain olmadığını,sen hain olduğunu ifade etmeye çalışıyorsun.Eğer hain ise bana düşüncelerimden ötürü bir vebal yoktur.Eğer değil ise,su-i zan etmiş olman hasebiyle VAHDETTİN'in senden hak talep etmesi gerekecektir. Daha önce Nazım Hikmet'in vatan hainliğinin tartışıldığı konuda da belirttiğim gibi,başkalarının vatan hainliğini değil,kendi vatanperverlğimizi sorulayalım... Erkişi de doğru söylemekte...Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim.
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sultan Vahdettin Hainmiydi? Alıntı:
Rabia eğer böyle bir şeyi ifade etmek istesem yada su-i zan etmek istesem, açıkça yazardım zaten. Ben devlet arşivinde bulunan bir belgeyi buraya koydum. İmalı cümleler kurmaktansa açık ve net yazmayı tercih ederim. Sen bu konuda bildiklerini paylaştın.Ben de bildiklerimi paylaştım. Ben bu belgeyi buraya koydum diye kul hakkına girdiysem,sonucuna da katlanırım. İyi Forumlar
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |