FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Sultan Vahdettin Hainmiydi?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Sultan Vahdettin Hainmiydi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Rabia kulaktan kulağa oyunu vardır bilirmisin?Bir kelime söylenir ve son kişiye varana kadar türlü değişikliklere uğrar.Fevzi Çakmağın eşine bu söylediklerinin ispatı nedir. Yanlızken mi konuşmuşlardır ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-05-2008, 02:49 PM   #11
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Sultan Vahdettin Hainmiydi?

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rabia kulaktan kulağa oyunu vardır bilirmisin?Bir kelime söylenir ve son kişiye
varana kadar türlü değişikliklere uğrar.Fevzi Çakmağın eşine bu söylediklerinin
ispatı nedir. Yanlızken mi konuşmuşlardır yoksa herkesin yanında mı?
Yanlız değillerse anlatılan şeylerin değişime uğrama olasılığı ne kadardır?
Belgeler sahte olabilir diyorsun peki anlatılanlara dayanılarak yazılan olayların
doğruluğu yüzde kaçtır? Yada Mareşal Fevzi Çakmak her daim söylediklerini
kayıt altına mı aldırıyordu acaba diye düşünmeden edemedim.
Tarihi olayların aydınlatılmasında başvurulan kaynaklarda hatıratlar da yer alır.Ayrıca ben kulağıma geleni ,hafızam ve aklımla analiz ederek mantıklı bir sonuca varabilecek kapasiteye sahibim.

Ben Vahdettin'in hain olmadığını,sen hain olduğunu ifade etmeye çalışıyorsun.Eğer hain ise bana düşüncelerimden ötürü bir vebal yoktur.Eğer değil ise,su-i zan etmiş olman hasebiyle VAHDETTİN'in senden hak talep etmesi gerekecektir.

Daha önce Nazım Hikmet'in vatan hainliğinin tartışıldığı konuda da belirttiğim gibi,başkalarının vatan hainliğini değil,kendi vatanperverlğimizi sorulayalım...

Erkişi de doğru söylemekte...Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim.
Sponsored Links
Alt 27-05-2008, 03:00 PM   #12
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Sultan Vahdettin Hainmiydi?

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarihi olayların aydınlatılmasında başvurulan kaynaklarda hatıratlar da yer alır.Ayrıca ben kulağıma geleni ,hafızam ve aklımla analiz ederek mantıklı bir sonuca varabilecek kapasiteye sahibim.

Ben Vahdettin'in hain olmadığını,sen hain olduğunu ifade etmeye çalışıyorsun.Eğer hain ise bana düşüncelerimden ötürü bir vebal yoktur.Eğer değil ise,su-i zan etmiş olman hasebiyle VAHDETTİN'in senden hak talep etmesi gerekecektir.

Daha önce Nazım Hikmet'in vatan hainliğinin tartışıldığı konuda da belirttiğim gibi,başkalarının vatan hainliğini değil,kendi vatanperverlğimizi sorulayalım...

Erkişi de doğru söylemekte...Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim.

Rabia eğer böyle bir şeyi ifade etmek istesem yada su-i zan etmek istesem,
açıkça yazardım zaten.
Ben devlet arşivinde bulunan bir belgeyi buraya koydum.
İmalı cümleler kurmaktansa açık ve net yazmayı tercih ederim.
Sen bu konuda bildiklerini paylaştın.Ben de bildiklerimi paylaştım.
Ben bu belgeyi buraya koydum diye kul hakkına girdiysem,sonucuna da katlanırım.

İyi Forumlar

Seçenekler
Stil