![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı evet bencede idam edilmeli eviyet verici bir şekilde öldürülmeli toplumda böyle insanlar var olmamalı ne hapishanelerde bırakılmalı nede hadım olmalı öldürülmeli diyorum tabi hiç kimse ..."
| Anketimiz: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? | |||
| İdam Edilsin | | 17 | 40,48% |
| Hadım Edilsin | | 12 | 28,57% |
| Ömür Boyu Hapis Cezası | | 11 | 26,19% |
| Kararsızım | | 2 | 4,76% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? Alıntı:
Ben bu cümleden öyle anladım atmaca.Cümlelerini daha anlaşılır yazarsan memnun olurum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? Alıntı:
Komiksin atmaca, sen olmasan bu forum ne yapardı bilmiyorum:) Adminlere niye sorayım ki benim aklım yok mu? Kelimelerle çok güzel oynuyorsun ve sonra işin içinden çıkamıyorsun.:) İyi FORUMLAR
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? işin içinden çıkamayan sizmişsin gibi geliyor bana dikkat etdimde her cümleye ayrı cevap yazmak zorunda kalmışsın hani sor derken aklın yok demek istemedim genelde adminin birene çok soruyormuşsun gibi geldide o bakımdan söyledim kötü bir niyetim yokdu inanın bana sizin gibi zarif bir bayana akılsız demek ne haddimize sadece komik olduğunuzu söyleye bilirim tabi bunuda bir hakaret olarak algılamıyacağınızı düşünerekten şu anda komikliğinize 79 ytl ye aldığım döner koltuğumdan gülüyorum iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #24 | |
Atmaca adminleri zan altında bıraktığının farkındamısın? Forumla ilgili konuları Adminlere sormayıp da sana mı soracağım? Hangi admine soruyormuşum imalı yazma bana açık ve net yaz atmaca. Senin için gerçekten çok üzülüyorum. Hadi sana kolay gelsin.
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 85 ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? Bence kesinlikle hadım edilmeli, bu işi çocuklara-bebişlere yapanlara ek ceza olarak açık yaralarına tuz basılmalı. |
| | |
| | #26 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? kesilmeli , bende aynen aynisini soyluyorum,:bu issizlikte yeni bir meslek cikacak Hadim muhendisligi gibi birsey, Fransada Giyotin ile basi kesilen adamin boynunu kesen doktora ""Doktor GIYOTIN"" denilirdi |
| | |
| | #27 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
siz tecavüz eden adamı hadım etseniz öldürseniz yada ömür boyu hapis verseniz: cocugun hayatı geri mi gelcek cocuktan giden gitmistir tecavüz sucunu islemeye cesareti olan bi adama ne yapsanız faydasızdır : çünkü onda insanlık n***** en ufak bise yapmamıstır he belki bu konuda tecavüzcünün cezalandırılması aileyi bi süre tatmin eder ama cocugun hayatı asla ve asla düzelmez o cocuk o saatten sonra bitmistir bu yüzden tecavüzün nedenlerini ve buna iten nedenleri bulup yok etmek kökten çözümdür cezalar caydırıcı deildir bana göre tecavüz eden rus hastası insanlıktan çıkmıs yaratıgı bunu yapmadan önce engelleyebilmek iste en iyi çözüm yolu budur herkese iyi günler | |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? bence ömür boyu agirlastirmis cezayi vermeliler. |
| | |
| | #29 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? bence ankettekı butun secenekler uygulansın o ınsan musveddelerıne sonra ıdam edılsın butun halkın önunde.. çocuklara uzanan pıs eller kırılsın ınsan bıle olmaz bunlar ya..
__________________ Karanlığa küfretmektense, bir küçük ışık yakın, daha iyi edersiniz. |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz Suçunun Cezası Ne Olmalıdır? hapishanede çaresine bakılıyor zaten öylede böylede gidiyor en temizi:) |
| | |
| | |