![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde ""19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: No Exit ´isimli üyeden Alıntı Sizi temin ederim en ufak bir eleştiri yok bu ibare yazımda yer almakta yöneticilik demek üyelere hakaret anl***** gelmemeli madem forumdayız herkes fikrini hudutlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Sevgili Exit ortada yapılan yanlışa ben mudahale edip gerekli açıklamayı yapmışım zaten. Bundan sonra hiçbir uyeye laf duşmez. Konumuzda zaten 19 Mayıs alakasız mesajlar ile konuyu kirletmeyelim.(nokta)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... (Dervişin fikri ne ise, zikri de odur.) Bir insan ne düşünüyor, gönlünden ne geçiriyorsa, bunu hareket ve sözleriyle belli eder; açığa vurur. Devamlı kafasında ve gönlünde taşıdıklarının gündemde kalmasını ister.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #43 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Yorum yapmaya korkar oldum.Başka anlamlar çıkarda beni dava ederler diye Ama edemedende duramıyacağım.Rahatsız olunan konu sadece kızlarımızıızn kıyafeti değil aslında sanki birazda ATATÜRK VE CUMHURİYETİ de rahatsız ediyor yazan kişiyi diye algıladım. Kıyafetlere gelince evet bende zamanında katılmıştım o gösterilere,evet giydiğim etektende rahatsız olmuştum.Bide bizi İmam Hatiplerin yanına vermişlerdi.Yani o zaman sanki insan biraz daha geriliyor.Okudukları okuldan değil ama bakış açıları yetiyordu sıkılmama.Kötü yönde değil hemen karşıyık diye algılamayın imam hatiplilere.Uygun olmadıkları bir gerçek ama kıyafetlerin Belki yerine göre kişiler rahat edebilir ama ben o zaman edememiştim doğrusu. |
| | |
| | #44 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... BİR SES.... Onurun çırpındığı bütün göğüslerde Azgın lokomotifler gibi her nefes Bir ses dolaşıyor yürekten yüreğe Bir ses..... Yalayarak geçiyor demir kapıları Telörgülerde parmaklıklarda dolaşıyor Kimse görmüyor belki duymuyor,da Bir ses dolaşıyor her yerde her an Bir ses..... Bir ses,ki yaşamın tümüne özdeş Sağırların kulaklarına fırtınadır KÖRLERİN GÖZLERİN,DE GÜNEŞ. |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... İnsanın söyleyecek sözü kalmaması ve ne yapacağını bilmemesi ne acı bir şey! İnsanın kendine bu kadar yakışan bir deyimi seçip burada paylaşmasıda süper ötesi!!! Üye arkadaşlar hepinize iyi forumlar diyorum. İyi Paylaşımlar ve Saygılar
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (21-05-2008 Saat 10:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #46 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #47 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... 19 Mayıs 2008 tarihi itibarıyla; Avukatım ve kardeşim olan sayın Hakan Güney tarafından şahsıma yapılan tüm hakaret içerikli yazılar incelemeye alınmış olup,dava süreci tarafımdan onaylandığı anda başlatılacaktır. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR deyimini kim üstüne alınmak istiyorsa alınabilir..... |
| | |
| | #48 | ||||||||||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Elbette... Kesinlikle böyle olmalı... Alıntı:
Bu yazdıklarınızla örtüşen döneme örnek ister misiniz ? Lenin dönemi mi olsun ? Yoksa... Stalin dönemi mi olsun ? Hani, yargısız infazdan, tecavüzden, yolsuzluktan, hak ihlallerinden bahsettiniz de... Bu saydıklarıNızdan aklıNıza "müslümanlar" gelir. Öyle mi ? Eleştiri !!! Uslüp !!! Alıntı:
Metod yanlış !!! Alıntı:
Alıntı:
Hak öyle aranmaz. Alıntı:
Yoksa... Kandırılmış zavallıların gücü mü ? İnsanları dininden soyutlamak, "din afyondur" demek, halka yapılacak en büyük kötülüktür. Alıntı:
Mesela ; Masum insanları katleden ve yemek yediği tabağı kirleten PKK ve mensupları kuduz sürüsüdür. Ülkemizi sevdiğini söyleyipte toplantılarında Türk bayrağını ayaklar altına alan ve Milli marşımızı okumaya tenezzül etmeyenler kuduz sürüsüdür. Alıntı:
Müslümanlar ve İslamiyet ; Amerikan emperyalizmin, Siyonist İsrail'in, Faşist Almanya'nın, Dinsiz Komunizmin ve insanları köleleştiren kapitalist düzenin KARŞISINDADIR. Ülkeleri yöneten kişilerin politikaları müslümanları bağlamaz... Alıntı:
Müslümanlar arasında haddini aşan ve hataya düşen insanların olması İslam'ı bağlamaz. Ama sonuçta insandır. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok ! Alıntı:
Ama mensubu olduğu "din"i hedef alan beyanatlar atmayın ortaya... Alıntı:
Yaratılış gerçeğini kabul etmeyen bir zihniyetin, canlıların maddeden oluştuğuna inanan bir düşüncenin şahlanacağına benim pek inanasım gelmiyor. Söyler misiniz, Nasıl olacak bu iş ?
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | ||||||||||
| | |
| | #49 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Arkadaşlar bu yazıyı yazan ve destekleyen sığ zihniyetler ; cehaletin de ötesinde bir yapıya sahiptirler. Aslında acıyarak okudum yazıyı yazan kişinin sözlerini Fikri mantığının eksikliği kişiye ne hallere sürüklemiş.. Bu tip zihniyetler tamda benim imzam gibi.. ''Örümcek beyinlerdir'' (aslında zavallı örümceğin ne suçu var dimi) Bu ülkede onlara teslim olmayacak kadar laiktir..Laik kalacaktır...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #50 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
Yüksel admin rahatsız olduğu için ismi bu yorumdan silinmiştir. Kendisinden özür diliyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | |