FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

"19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum....

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde ""19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: No Exit ´isimli üyeden Alıntı Sizi temin ederim en ufak bir eleştiri yok bu ibare yazımda yer almakta yöneticilik demek üyelere hakaret anl***** gelmemeli madem forumdayız herkes fikrini hudutlar ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-05-2008, 04:46 PM   #41
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum....

Alıntı:
No Exit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizi temin ederim en ufak bir eleştiri yok bu ibare yazımda yer almakta yöneticilik demek üyelere hakaret anl***** gelmemeli madem forumdayız herkes fikrini hudutlar içerisinde beyan edebilmeli benim yaptığım bu ama nasıl algılarsanız öyle bakarsınız!
Sevgili Exit ortada yapılan yanlışa ben mudahale edip gerekli açıklamayı yapmışım zaten. Bundan sonra hiçbir uyeye laf duşmez. Konumuzda zaten 19 Mayıs alakasız mesajlar ile konuyu kirletmeyelim.(nokta)
Sponsored Links
Alt 20-05-2008, 04:47 PM   #42
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesce sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

(Dervişin fikri ne ise, zikri de odur.)

Bir insan ne düşünüyor, gönlünden ne geçiriyorsa,
bunu hareket ve sözleriyle belli eder; açığa vurur.
Devamlı kafasında ve gönlünde taşıdıklarının gündemde kalmasını ister.
Alt 20-05-2008, 04:59 PM   #43
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Yorum yapmaya korkar oldum.Başka anlamlar çıkarda beni dava ederler diye
Ama edemedende duramıyacağım.Rahatsız olunan konu sadece kızlarımızıızn kıyafeti değil aslında sanki birazda ATATÜRK VE CUMHURİYETİ de rahatsız ediyor yazan kişiyi diye algıladım.
Kıyafetlere gelince evet bende zamanında katılmıştım o gösterilere,evet giydiğim etektende rahatsız olmuştum.Bide bizi İmam Hatiplerin yanına vermişlerdi.Yani o zaman sanki insan biraz daha geriliyor.Okudukları okuldan değil ama bakış açıları yetiyordu sıkılmama.Kötü yönde değil hemen karşıyık diye algılamayın imam hatiplilere.Uygun olmadıkları bir gerçek ama kıyafetlerin Belki yerine göre kişiler rahat edebilir ama ben o zaman edememiştim doğrusu.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-05-2008, 05:17 PM   #44
Yeni Kayıt

elzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
herkese iş herkese çalışma hakkı

elzem görkemli olmanın yolundaelzem görkemli olmanın yolundaelzem görkemli olmanın yolundaelzem görkemli olmanın yolundaelzem görkemli olmanın yolundaelzem görkemli olmanın yolunda

BİR SES....

Onurun çırpındığı bütün göğüslerde
Azgın lokomotifler gibi her nefes
Bir ses dolaşıyor yürekten yüreğe
Bir ses.....
Yalayarak geçiyor demir kapıları
Telörgülerde parmaklıklarda dolaşıyor
Kimse görmüyor belki duymuyor,da
Bir ses dolaşıyor her yerde her an
Bir ses.....
Bir ses,ki yaşamın tümüne özdeş
Sağırların kulaklarına fırtınadır
KÖRLERİN GÖZLERİN,DE GÜNEŞ.
elzem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-05-2008, 05:53 PM   #45
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
" İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR "

İnsanın söyleyecek sözü kalmaması ve ne yapacağını bilmemesi ne acı bir şey!
İnsanın kendine bu kadar yakışan bir deyimi seçip burada paylaşmasıda süper ötesi!!!

Üye arkadaşlar hepinize iyi forumlar diyorum.

İyi Paylaşımlar ve Saygılar

Konu SAHARAY tarafından (21-05-2008 Saat 10:22 AM ) değiştirilmiştir..
SAHARAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-05-2008, 06:03 PM   #46
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanın kendine bu kadar yakışan bir deyimi seçip burada paylaşmasıda süper ötesi!!!

Sevgili Yüksel Admin ve diğer üye arkadaşlar hepinize iyi forumlar diyorum.

Her mesajının içerisine YukseLL nikini eklemek sende alışkanlık oldu sanırım SAHARAY hanım. Ama bilesin ki ben rahatsız olurum nikimin her mesajın altına eklenmesine. Birdaha eklemeyiniz lütfen:(
Alt 20-05-2008, 07:09 PM   #47
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

19 Mayıs 2008 tarihi itibarıyla;
Avukatım ve kardeşim olan sayın Hakan Güney tarafından şahsıma yapılan tüm hakaret içerikli yazılar incelemeye alınmış olup,dava süreci tarafımdan onaylandığı anda başlatılacaktır.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR deyimini kim üstüne alınmak istiyorsa alınabilir.....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-05-2008, 10:53 PM   #48
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştiri üslübunu bilmeyen öncelikle geçmesin yazının başına...
Elbette...
Kesinlikle böyle olmalı...

Alıntı:
Yaşadığımız ülke sınırları içerisinde yolsuzluk,hak ihlaleri,yargısız infazlar ,gözaltında kayıplar,7 den 70 ine hunharca tecavüz eden zihniyetler din kisvesi altında yeşil bayraklarıyla sözde bu ülkeyi sahipleniyorlar...Sizin camia olarak nitelendirdiğiniz kesim %100 bununla örtüşmüyormu...
Siz neler söylediğinizin farkında mısınız ?
Bu yazdıklarınızla örtüşen döneme örnek ister misiniz ?
Lenin dönemi mi olsun ?
Yoksa...
Stalin dönemi mi olsun ?
Hani, yargısız infazdan, tecavüzden, yolsuzluktan, hak ihlallerinden bahsettiniz de...
Bu saydıklarıNızdan aklıNıza "müslümanlar" gelir. Öyle mi ?
Eleştiri !!!
Uslüp !!!

Alıntı:
Hakkını arayıp alanlara çıkanlara futursuzca saldıranlar halkın gözü önünde yaptıkları İT DALAŞI na bir son vermelidirler...
"Hakkını aramak" elinde molotofla sağa sola saldırmak mıdır ?
Metod yanlış !!!

Alıntı:
Aksine ormanlardan kimlerin geldiği yaptıklarıyla ( son 1 Mayıs saldırıları) açık beyan ortadadır...
Kesinlikle katılıyorum.

Alıntı:
Ülke yönetimini bilmeyen demokrasi ve çağdaşlığa tahammülü olmayan (orman mensupları,sizin tabirinizce) şöven milliyetçiler kendi kokuşmuşluklarında ve gericiliklerinde, hak arama mücadelesini hapsetmeye çalışsalarda bilmedikleri bir şey var ki:
"hak arama mücadelesi"
Hak öyle aranmaz.

Alıntı:
Burjuvazi ve bu kokuşmuş düzen halkın gücü karşısında yok olmaya mahkumdur...
Halkın gücü mü ?
Yoksa...
Kandırılmış zavallıların gücü mü ?
İnsanları dininden soyutlamak, "din afyondur" demek, halka yapılacak en büyük kötülüktür.

Alıntı:
Bu ülke ve tüm dünya halkları kardeştir diyen bizler; ismini bile telafuza gerek duymadığım bazıları demiş ki "kimse kenarda kemik beslemesin" oysa biz
DÜNYAYI İSTİYORUZ KIRINTI DEĞİL....
Kemik ve kırıntıları gerici şövenist düzen savunucularına kalsın....Biz canlıların doğal ortamında kalmasından yanayız....
Bu ülke topraklarında yaşayıpta ekmeğini yiyen suyunu içen ve vatana ve millete ihanet eden herkes KUDUZ sürüsüdür.
Mesela ;
Masum insanları katleden ve yemek yediği tabağı kirleten PKK ve mensupları kuduz sürüsüdür.
Ülkemizi sevdiğini söyleyipte toplantılarında Türk bayrağını ayaklar altına alan ve Milli marşımızı okumaya tenezzül etmeyenler kuduz sürüsüdür.

Alıntı:
Her şey göz önündeyken;yeşil bayrakları ve mehter marşlarıyla alanlara çıkanlar sövenist duyguları bir kenara bırakıp hak arayan insanların haklı mücadelesine sahip çıkmalı ülkeyi Amerikan Emperyalistlerine peşkeş çekmekten vazgeçmelidirler.....
"HAK VERİLMEZ ALINIR" şiarıyla yola çıkanlar her zaman bu yolda baş eğmeden yüreyeceklerdir....
Size bir cümle yazıyorum. Ama o cümleyi lütfen başucunuza koyunuz... Lütfen...!!!
Müslümanlar ve İslamiyet ;
Amerikan emperyalizmin, Siyonist İsrail'in, Faşist Almanya'nın, Dinsiz Komunizmin ve insanları köleleştiren kapitalist düzenin KARŞISINDADIR.
Ülkeleri yöneten kişilerin politikaları müslümanları bağlamaz...

Alıntı:
İnsanların maneviyatı ahlaki sınırları elbette vardır. Sizler böyle yaptıkça kendi kıyametinizi kendiniz koparıyorsunuz....
Beş parmağın beşininde aynı olmadığı gibi,
Müslümanlar arasında haddini aşan ve hataya düşen insanların olması İslam'ı bağlamaz.
Ama sonuçta insandır.
Öküz altında buzağı aramaya gerek yok !

Alıntı:
19 Mayıs la ilgili yazılan yazıyı önce yayınlayıp sonra da özür dilerim diyen zihniyetin seviyesizliğini ise sorgulamaya bile gerek duymuyor buna sahip çıkan küçük beyinlileri "bakmak ve görmek" arasındaki farkı tekrar hatırlatmayı görev adlediyorum....
O kişinin seviyesini veya seviyesizliğini ister sorgulayın, ister sorgulamayın.
Ama mensubu olduğu "din"i hedef alan beyanatlar atmayın ortaya...

Alıntı:
Bu ülkeyi küçük düşünen küçük beyinlilerin istilasından elbet bir gün kurtaracağız....
Boşuna uğraşmayın !
Yaratılış gerçeğini kabul etmeyen bir zihniyetin, canlıların maddeden oluştuğuna inanan bir düşüncenin şahlanacağına benim pek inanasım gelmiyor.

Söyler misiniz,
Nasıl olacak bu iş ?
Alt 21-05-2008, 09:46 AM   #49
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Arkadaşlar bu yazıyı yazan ve destekleyen sığ zihniyetler ;
cehaletin de ötesinde bir yapıya sahiptirler.
Aslında acıyarak okudum yazıyı yazan kişinin sözlerini
Fikri mantığının eksikliği kişiye ne hallere sürüklemiş..

Bu tip zihniyetler tamda benim imzam gibi..

''Örümcek beyinlerdir''

(aslında zavallı örümceğin ne suçu var dimi)

Bu ülkede onlara teslim olmayacak kadar laiktir..Laik kalacaktır...
Alt 21-05-2008, 10:24 AM   #50
Aktif Uye

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Üye arkadaşlar hepinize iyi forumlar diyorum.

Yüksel admin rahatsız olduğu için ismi bu yorumdan silinmiştir.

Kendisinden özür diliyorum.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:33 PM .