![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde ""19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Gülüm ´isimli üyeden Alıntı Elzem yazının içeriğinde işçi ve emekçilerden bahsetmişsin konuyla bi alaka kuramadım,Konu içeriği 19 mayısta Allah'a isyan edildiğinden bahsedilmiş,nereye bağlıyacağını okudum ama konu içeriği ile alakalı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
okursan sende anlarsın abicim:))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... " İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR " |
| | |
| | #34 | |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
İyi forumlar.. | |
| | |
| | #35 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Sp'nin internetteki bu yazısı aslında bize şu sonucu çıkarıyor ama biz parmağın işaret ettiği yere değil de parmağın kendisine bakıyoruz. Aslında sadece 19 mayısla ilgili bi sorun değil bu. Sorunun genelinin kapsama alanı içinde Türban sorunu, pkk ve bölücülük sorunu ve bi tarafta Ulu önder Atatürk ilkelerine karşıt görüş olarak benimsenen islami kanat var. Kimin haklı kiin haksız olduğu aslında önemli değil benim için. Benim bu puzzle'ın parçalarını birleştirdikten sonra gödüğüm tek şey var o da, ülkemiz insanlarının sürekli bi tip sorunlarla ikiye bölünüp, yurttaşlarımızın karşı karşıya getirilmesi durumudur. Bu sayede hiçkimse elini suya sabuna dokunmadan bizi paramparça edebiliyor. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ...! Diyen kardeşlerim; hani bölünemezdik ? Türban meselesinde bölündük, İnkilap/islam bölündük, Türk/Kürt bölündük daha sayıyım mı ? Bence lütfen gözümüzü açalım da şu bölünmeleri ortadan kaldıralım. Emperyalizm ve siyonizmin yürütmekte olduğu bu oyunlara gelmeyelim. Ülkemizin, vatanımızın temellerinden çatırtı sesleri yükseliyor arkadaşlar. Türbana değil de türban sorununu bu ülke insanlarına yem olarak sunanlara bakalım. Allah aşkına...! Vatan aşkına...! Apaçık bi tablo görmüyor musunuz ? Başımızda bu sorunlar varken ve hep ikiye bölünmeler peydah olurken birkaç aklı başında insan başkaldıracak oluyo, işte o vakitte ekonomiyle bizi çökertip lafı ağzımıza tıkıyolar. Herkez biliyo ki ülkemizin ekonomik sorunlar yaşaması çok komik bi durum. Olma ihtimali olmayan bi durum yani. Fakat bu ortamı yaratıyolar ki kimseden ses seda çıkmadan ülkemiz insanlarını ikiye bölme faaliyetleri rahatça yürüsün. Kaleyi içten feth etmek işte budur. Biz de bu konuda elimizden gelen gayreti göstererek ********lere alet oluyoruz. Nacisane fikirlerim bunlar. Aslında söylenmesi gerekn milyonlarca şey var fakat uzatmaya gerek yok. Çünki bu satırlar okunduktan sonra da herkez oyunu bildiği gibi oynamaya devam edecek. |
| | |
| | #36 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
(bir arkadaşım ben sevmem karpuzu çok yoruyor beni demiştide ona istinaden) Bir kamyon gönderiyorum.....Gönderdim....yedi..... | |
| | |
| | #37 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #38 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #39 | |
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
İyi Forumlar.. | |
| | |
| | #40 |
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Sizi temin ederim en ufak bir eleştiri yok bu ibare yazımda yer almakta yöneticilik demek üyelere hakaret anl***** gelmemeli madem forumdayız herkes fikrini hudutlar içerisinde beyan edebilmeli benim yaptığım bu ama nasıl algılarsanız öyle bakarsınız! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |