![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde ""19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı bura yazılan yalış yorumlar karşısında ben desemki yüksele acıyorum.... ve yükselin sitesinde yorumyapanlara acıyorum siz ne dersiniz..... sheytanın yazmış olduğu yorumu okuya biliyorsanız yazısında şahısa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
Alıntı:
NOT: Ben yine de uyarayım, Konu hakkında Yorumlarını ortaya yap ,uzerine kim hangi üye alınırsa alınsın, Direk nick, isim vererek yaptığın yorumlar Yarın başına çok iş açar haberin olsun.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | ||
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
hiç kimsenin hiç kimseye köpekdeme hakkı yok internetler sanal alemlerdir sizde biliyor olmalısınız. ben bir site kursam ve isminide cumhuriyet sitesi koysam bu sitede istediğim kişiye hakaret etsem bu hakaretler benimi bağlar yoksa cumhuriyet savunucularınımı..... siz bile bu yorum karşısında bu şekilde düşünüyorsanız pes yani... sizin beni veya partimi ciddiye almamanız okadar önemli değil...... bende sizin yorumlarınızı pek ciddiye almıyorum zaten.... şunuda ifade ediyim ben hiç kimseye direk hakaret etmiyorum nick veriyorum veya isim kullanıyorum fakat dediğim gibi kişinin kendisine hakaret etmiyorum fikirlerine hakaret edebilirim.... ben bu sitede fikirlerini sevmesemde kendisini mertliğini sevdiğim insanlar olduğunu biliyorum fakat siz sürekli hakaret etmeyi kendinize adet edinmişsiniz sanırım.... | |
| | |
| | #13 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
Ayrıca ben mezara girdikten sonra yanımda yaptıgım iyilikler olcak.Takmadıgı türbanla yargılanacaksan sadece iyilik yapmamın bi anlamı yoktur sanırım ama yinede ben yaparım iyiliğimi ;) 5 vakit namaz kılıp,türban takıpta,yolda gördüğüm ac bi cocuga yardım etmesem nolcak?Bırakında yarınımı ailem ve ben düşüneyim sanırım sizden cok beni sevenlere ve sevdiklerime düser yarınımı düsünmek ;) | |
| | |
| | #14 | |||
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Atmaca Arapça bilmiyorum kusura bakma ,sende türkçeden anlamıyorsun zaten onun için anlaşmamız söz konusu değil. İlk mesajı partinin genclik kolları resmi sitesinde yazan vatandaş çark etmiş (kıvırmış) iken sen hala dünyadan bihaber aynı şeyleri karalıyorsun Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |||
| | |
| | #15 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
Bugün kaleminin ve kağıdının sevişmelerinden onomali bir çocuk doğmuş.. Sevgili arkadaşım yazını okuyorum okuyorum ve gerçekten üzülerek söylüyorumki hiç bir şey bulamıyorum... Anomali bir çocuk var ortada o ayan beyan görünüyor ama ben inatçıyım ya ısrarla belki sağlam bir şey bulurum umuduyla bakıyorum.... Bu yazı Saadet Partisi nin Trabzon Of ilçesi Gençlik kollarının resmi internet sitesinde yayınlanan bir yazı... (hani izlemiyodun bu siteleri deme zira gazetem yazmış o yüzden gördüm) Şimdi yazıyı yazan kişi basında çıkan bilgilere göre SP Of ilçesi Gençlik kolları teşkilat başkanı Fahri Hacıefendioğlu..(Bu benim iddiam değil bizzat cumhuriyet gazetesinde yazıyor) Şimdi bunları geçtim de sen sevgili atmaca yapılan yorumlarda ne gördünde bu kadar sinirlendin? Bence dur düşün ve kaleminle kağıdının o çılgın sevişmelerinden doğan çocuğa bir bak.... Bana hak vereceğin günler yakında sevgili atmaca.. Ve sana yeni bir slogan ATMA ATMACA ATMA..... Sevgilerimle..... | |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
burda güneye yazdığım yorumda | |
| | |
| | #17 | |
sinirlendiğim doğrudur........ bu yazıyı yazan kişi arkarizma diye bir şahıs yani senin veya benim gibi birisi.... ben sadece bir kişi yüzünden tüm teşkilatın suçlanmasına bir anlam veremiyorum sizin içinizde hiç çürük elma yok... güneylerde çürük elma yokmu yoksa güneyde elma yetişmiyormu...... | |
| | |
| | #18 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Sitenin iletişim bilgileri bölümünde, “iletişime geçilecek kişi olarak” kendi adını veren Of İlçesi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fahri Hacıcaferoğlu, elektronik posta adresi olarak da “arkarizma@gmail.com” adresini veriyor. İletişime geçilecek kişinin elektronik postası ile yazının yayımladığı “arkarizma” unvanı Hacıcaferoğlu’nu işaret ediyor. ![]() ![]() |
| | |
| | #19 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
Bizim elma lar daha ekildiği gün itibarıyla çok iyi bakımdan geçer,özenle sevgiyle ve inaçla.... Ha arada bir çürükler olursada biz önlemlerimizi çok ciddiyetle alırız böyle ortalık çürümüş elma kokusunda bayılanlarla dolmaz... Kokuyor atmaca kokuyor....... | |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "19 Mayıs Allaha isyan".....İsyan ediyorum.... Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | |