![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Bakan'ın Katıldığı Açılışı İşte Böyle İzlediler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yer Kütahya... Dün, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de katıldığı Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu'nun açılış töreni yapılıyordu. Bakan Çelik, kürsüde konuşuyor, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakan'ın Katıldığı Açılışı İşte Böyle İzlediler ![]() Yer Kütahya... Dün, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de katıldığı Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu'nun açılış töreni yapılıyordu. Bakan Çelik, kürsüde konuşuyor, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur" diyordu. Bir grup kadın ise Bakan'ı ve açılış törenlerini yüzlerini tamamen kapattıkları ilginç kıyafetleriyle işte böyle izliyordu. Haberin devamı için burayı tıklayınız VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakan'ın Katıldığı Açılışı İşte Böyle İzlediler "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur" Bu işte icraat bu.... Sadece bu başka bir şey bekleyen varsa çokkk beklerrrr... Emeğinize sağlık... |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Bakan'ın Katıldığı Açılışı İşte Böyle İzlediler Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakan'ın Katıldığı Açılışı İşte Böyle İzlediler Zannedersm bilinçli olarak yapılmış birşey...Birilerine güya birşey ima etme düşüncesiyle hazırlanmış bir gösteri diye düşünüyorum. Provakatörler yine iş başında...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | |