![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Bana Bak Edepsiz Kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sipahi06 ´isimli üyeden Alıntı neyden bahsettiğinizi anladım benim demek istediğimi siz anlayamadınız galiba tabiki başörtüsü adabıyla takılmalı ona uygun hareket edilmeli ...ama artık iyi kavrayamamışlardan değil iyi kavramış insanlardan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bana Bak Edepsiz Kadın Alıntı:
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bana Bak Edepsiz Kadın Yazar neden bu kadar kötü bir ifade kullanmış onu anlamadım eğer bir genç kız nefsini alt etmiş ve örtünmüşse bence giyim tarzına fazla karışılmamalı çünkü zaten nefis belasını zar zor alt etmiş bir psikolojide onun için rahat bırakılmalı ki zaten zamanla o kendiliginden giyim tarzından vazgeçecektir artı tabiki örtünmek çok güzel ama mesela benim gibi örtünemeyenler eğer başlarını yarım yamalak ta olsa örten kardeşlerim bu çirkin ifadeye maruz kalıyorsa örtünemeyenleri düşünemiyorum..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |