![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mehmet Şevki Eygi: "Nikâhsız yaşayanlara ne kadar kızıyorsak üç kadın alana da o kadar kızmalıyız!" Alıntı: İslami kesimin ılımlı aydını Mehmet Şevki Eygi; 78 yaşındaki Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'in 14 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Mehmet Şevki Eygi: "Nikâhsız yaşayanlara ne kadar kızıyorsak üç kadın alana da o kadar kızmalıyız!" Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Alıntı:
ve herkesinde bu cümleler neticesinde kendinde utanılacak hal varmı diye düşünmesini tavsiye ediyorum..... bir gün ALLAH resulune sorarlar.müslüman hırsızlık yaparmı ?evet nefsine uyar yapar.... peki müslüman zina yaparmı?evet nefsine uyar yapar.... ya müslüman yalan söylermi?HAYIR MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ. der......... iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar "ya müslüman yalan söylermi?HAYIR MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ. der........." Yani Atmaca; nasıl böyle bir şeye inanırsın anlamıyorum..En büyük yalanların kimlerden çıktığına bir bak istersen.Dini kendi çıkarları için kullanan güya yalansızlar...Bak bakalım nasıl da gözümüzün içine bakarak yalan söylüyorlar... Bak Atmaca bak..... |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Alıntı:
bence sende bak... fakat bakarken gör görmüşken anlamaya çalış şayet bakıpta görmezsen görüpte anlamazsan daha ne diim.....sana! ben bir müslümanın yalan söyleyebileceğine inanmıyorum... sen hanki yalanlardan söz ediyorsun... fasıkların bildirdiği yalanlardanmı? dini kendi çıkarları için diyorsun dini anlatmakta tabi ki kendi çıkarı vardır insanın çünki rabbımız insanlara iyiliği anlatın diyor.......cennet karşılığında senin bildiğin başka ne gibi çıkarlar var..........? dip not.sen hiç yalan söylüyormusun?
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Allah'ın tüm kulları yalan söyleyebilir insan kendi düşüncesine iradesine sahip yaratılmış ve insanın nefsindeki bir olay? Doğruluk Müslüman'ların tekelinde olan bir şey değil insanoğlu yalanlarla yaşamaya alışmıştır tıpkı Şu anki konuda bahşedilen Müslümanlar yalan söylemez yalanı gibi?Allah'ın bütün kulları birdir Allah insanoğlunu yaratırken Müslümanlara bir ayrıcalık tanınmamıştır Allah katında her kulun değeri aynı Hristiyanı,Müslümanı,Musevisi ve diğerleri hepsi aynı?Allah her insana akıl vermiş irade vermiş yani hiç kimse Ayrıcalıklı yaratılmamıştır?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #6 | |
dotum ben insanlar yalan söylemez demiyorum her insan yalan söyleyebilir fakat bir müslüman asla söyleyemez ve söylememelide burada asl olan bir müslümanın ne durumda olursa olsun yalan söylememesi gerektiğidir... müslüman olmak için önce iman etmek gerekli iman etmek içinse önce ALLAH cc.le sözleşme imzalamak gerekli sen iman ederken imanın şartlarını kabul ediyorsun .. islam hadistede anlaşılacağı üzere yalana asla müsade etmemektedir... diğerleri insanın acizliğinden nefsine yenik düştühünden başına gelebilir meselenin özü yalandır yalan söyleyemeyen biri ne zina yapabilir nede hırsızlık yapabilir burada anlatılmak istenen kötülüğün anası yalan olduğudur......
__________________ | |
| | |
| | #7 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar İşte tipik bir yeşil adam portresi?Peki diğer dinler sahtemi onların başka Allah'ımı var?Adam gibi yazacaksan yaz ama kendince hurafe dolu beyninle aşık atma?Kul ayrımı yapılmaz İslamiyet'te böyle bir ibare yok Kitap hoşgörülü olmayı söylüyor İslamiyet'in temel prensibi hoşgörü ama sende olmayan bir şey?Allah'ın yarattığı ve gönderdiği kutsal değerlere dil uzatarak kendi hegemonyasında yaşayan arkadaşım sen bu kafayı nerde sakladın böyle kumun içindemi? |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İslam'da azgınlığa 'fuhuş' diyorlar Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
tayfunn dostum öncelikle sana hoş geldin demeyi bir borç biliyorum özür dilemek insanı küçültmez insanın hatasını görüp özürdilemesi onu yüceltir.......! insan ayrımı diyoruz .....ve her kulun eşit olduğundan söz ediyoruz...... ALLAH c.c. insanları mümin,müslüman,münafık,kafir,zalim........diye bazı değerlerle ayırıyor yani ALLAH katında her insan aynı değildir bazı ayetler müminler öyle kimselerdirki .... diye başlar.bazı ayetlerde onlar kafirlerin ta kendisidir ......der. bu yoldan başlayarak bir araştırma yaparsan farkı görürsün. samedi765 dostumun anlatmak istediğinin ALLAH katında din islamdır ayeti olduğunu düşünüyorum...... benim düşüncem ise şöyle herzaman belirtdiğim gibi bizler rahmeti bol olan bir rabbın kulu rahmeti bol olan bir peygamberin ümmetiyiz. bize düşen insanlara rahmet nazarıyla yaklaşmaktır yani herkesi eşit görmektir. eşit görmekle beraber inanmayan kişilere islamı öğretmektir... inanmıyorlar diye onlara kötü söz söyleme hakkımız yoktur. onlar bilmiyorlar bilmedikleri içinde hasta sayılırlar hastaya kızmadan onları iyileştirecek reçeteyi biliyorsak uygulamalıyız bilmiyorsakta onların kurtuluşu için dua etmeliyiz... tabi insanlara bir şeyler anlatmaya çalışırken? adam gibi konuş,hurafe beyinli,gibi sözler sarf edilmemesi gerektihinide bilmeliyiz dostum. iyi forumlar
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| islam, mehmet sevki, nikah, vakit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |