![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "AKP Kömür Dostları Derneği......" başlıklı konu görüntüleniyor, "AKP'nin kömür foyası ortaya çıktı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selahaddin Anaç, fakir ailelere dağıtılan kömür yardımı nedeniyle Hazine"den 141 milyon 36 bin 221 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP Kömür Dostları Derneği...... AKP'nin kömür foyası ortaya çıktı Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selahaddin Anaç, fakir ailelere dağıtılan kömür yardımı nedeniyle Hazine"den 141 milyon 36 bin 221 YTL alacakları bulunduğunu açıkladı. Bakanlar Kurulu kararı ile 2003 yılından beri fakir ailelere kömür yardımı yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Anaç, bu kapsamda 5 yılda 5,8 milyon ton kömür dağıtıldığını, 2008 sonu itibariyle de bu miktarın 7,4 milyon tona ulaşacağının tahmin edildiğini söyledi. Fakirlere dağıtılan kömür nedeniyle 11 Nisan 2008 tarihi itibariyle Hazine"den 204 milyon 511 bin YTL tahsil edildiğini belirten Anaç, halen Hazine"den 141 milyon 36 bin 221 bin lira alacakları bulunduğunu bildirdi. Birgün Evet buyrun benim "akp kömür dostları derneği" üyeleri arkadaşlarım...Okuyunda kimin cebinden çıkıyormuş görün bakalım.."güya" fakir fukara yardımı ya bu !!!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
haber gayet açık ve net her şey kuruşu kuruşuna hehaplanmış gizli saklı hiç bir durumda söz konusu değil............. bu ülke insanına yardımcı olabilmek için kendilerini borca sokan herkese teşekkür ediyorum............... ben bir milli görüşcü olarak ülkemizin fakirlik ve benzeri sıkıntılarını.toplumsal bir yara olarak görürüm ve bu yarayı kapatmak için kullanılan her türlü tedavi neticesindeki ilaç faturasını toplumun ödemesinde bir sakıncada görmem neden hala insanlarımız bu tür yardımlaşma ve dayanışmalardan rahatsız olurlar anlayamıyorum..yoksa bu kişiler kendilerinden başkasına yardım edilmesini sevmiyorlarmı.......? iyi forumlar | |
| | |
| | #3 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
bu kesiminde fakir yardıma muhtaç olan kesim olduğu ap açık bir şekilde görünüyor.. yok eğer siz dersenizki bu halk bir ton kömüre oyunu satar.......bu bence o kişilere hakaretdir..... veyahutda bu insanlar kömür için herkese oy verirler.....buda halka büyük güvensizliktir...... bence her kes hükümete teşekkür etmeli yardımlarından dolayı....... hanki hükümet olursa olsun .... yardıma muhtaç vatandaşın yanında olsun..... iyi forumlar | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Kömür yardımı alıpta başka partilere oy verenleri gördüm.hemde toptan başka partilere verdiler...hükümet olarak bakmıyorlkar ki olaya devlet yardımı olarak görüyorlar... |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
Sen bir "milli görüşçü" olarak halkının refah seviyesini yükseltmeyi böylemi planlıyorsun?Gerçi sizler halkınıza en uygun yardımın bu olduğu konusunda epey bir zamandır emsal örneklersiniz ama.. Ülke halkına yardım için borca giren zavallılar vah vah....sözlerin çok dokunaklı.... | |
| | |
| | #7 | |
sevgili güney ülkemize en iyi yardımdan söz etmiş olsaydınız daha farklı bir yorumla karşılaşacağınızı biliyor olmanız gerekirken neden bu şekilde cevap verdiniz anlayamadım.......? siz açmış olduğunuz konuya dikkat buyurursanız tabi konuyu açarken iyice okuyorsanız.. konu kömür yadımı ..sadece kömür yardımı.! sizin sorunuzda şu şekilde(yardımlar kimin cebinden çıkıyor?) bende bir milli görüşcü olarak milli menfaatlerimize göre vatandaşlara yapılan her türlü yardımın faturasına katlanmamız gerektiğini vurguladım.....sanırım yardımcı olmuşumdur... eğer refah seviyesini nasıl yükselticeğimizi öğrenmek istiyorsanız ADİL DÜZEN sistemini okumanızı tavsiye ediyorum bizler REFAH seviyesinin ne olduğunu en iyi bilenleriz derim... iyi forumlar | |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
Benim hala umudum var sen akıllı birisin "atmaca" ...:)))) "gel bize katıl bize"... | |
| | |
| | #9 | |
yoksa sizin ideolojiniz.. türk insanı bir ton kömür için her şey yapar düşüncesindemi...? ne siz bize nede biz size gelemeye biliriz ama ortalarda biryerde buluşabilirz..... aramızda pek bir fark yok ..gibi? | |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 406 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Sanırım güney hanımın tepkisi Türk insanı bir ton kömür için herşeyi yapar düşüncesiyle yapılan yardım da dır. Yoksa fakire fukaraya yapılan ,yapılacak yardımlara kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum. Yeterki bu yardımlar alenen ve seçim yatırımı olarak seçim zamanlarına denk getirilerek yapılmasın
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |