![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "AKP Kömür Dostları Derneği......" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seçimler kömürün dağıtılacağı sonbahar da yapılıyorsa ve kömürlerin dağıtım mevsimi ise bu durumda seçimle parti nasıl eşleştiriliyor anlamadım..ya da şu partinin seçim yatırımı denebiliyor......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Seçimler kömürün dağıtılacağı sonbahar da yapılıyorsa ve kömürlerin dağıtım mevsimi ise bu durumda seçimle parti nasıl eşleştiriliyor anlamadım..ya da şu partinin seçim yatırımı denebiliyor... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
elektirik ,su ,yol misali oy olarak geri döneceği için...mevsimin ne önemi var metu kardeş...!!!
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #33 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... Alıntı:
bak ne güzel söylemişsiniz,yardımlar oy olarak geri dönüyor diye,madem öyle,diğer partiler de yapsın,madem AKP böyle yaparak lider oldu diğerleri de aynı taktiği uygulayıp lider olsunlar değil mi ama...ha sakın bana diğerlerinin dürüstlüğünü falan savunmayın,ben illa ki AKP süper bir parti demiyorum zaten oyumu da ona vermedim ama daha iyi bir parti de göremiyorum :Temeroso::Temeroso: | |
| | |
| | #35 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: AKP Kömür Dostları Derneği...... bu yardımların devemlı yapıldığının ve gerçekten ihtiyaç sahiplerini bulduğunun iyi bir şahidiyim.sonuçta bu yardımlar alınıyor eee şimdi ne zararı var akp ye oy atmalarının ki herkeste böyle zan altında bırakılmamalı yardım alıpta o partiye oy atmayanlarda çok .halkın yararınaysa bazı şeyler bence mutlu olmalıyız.ve en azından sözde kalmıyor bazı şeyler somut örnekleri çok........ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |