FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Okuma Aliskanligi

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Okuma Aliskanligi" başlıklı konu görüntüleniyor, "genelde dikkat ettigimiz zaman ,elimizdeki maalzemeler,cep telefonundan tutun baska ulkelerin akillarindan fikirlerinden başka bir ülkede icat edilmis , bizim bulduklarimiz ise sifirdan degil genelde, Modifiyeciyiz diyebilirim, buna bende dahilim teknolojinin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2008, 09:56 PM   #1
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Okuma Aliskanligi

genelde dikkat ettigimiz zaman
,elimizdeki maalzemeler,cep telefonundan tutun baska ulkelerin akillarindan fikirlerinden
başka bir ülkede icat edilmis , bizim bulduklarimiz ise sifirdan degil genelde, Modifiyeciyiz diyebilirim, buna bende dahilim

teknolojinin cogunlukla uretildigi ulkeler, amerikan ,ingiliz , japon, rus ,alman kokenli diger olanlar modifiye hindistan da kismen , ama en cok yahudi-israil kokenli bilim adami gozume carpiyor. islam devriminden once de iran acemler goze carpiyor. Cinlilere bakiyoruz adamlarin 1000 yillik tibbi yazilari var ,

genelde ortak ozelliklerine bakinca bu ulkelerin okuma aliskanliginin yuksek oldugunu goruyoruz,
japonlar mesela hizli trende bile kitap okurlar. ,amerika ise son zamanlarda dusunmekten cok beyin ithaline gitsede. okur yazarlik coktur. bircok yazarin amerikan ,ingiliz oldugunu romanlarindan biliyoruz.

Okuma aliskanligini neden kazanamiyoruz ?
Kitap fiyatlarinin yuksek olmasi mi durduruyor ?
Biz mi kitap okumayi sevmiyoruz, Egitimciler mi bize bu aliskanligi veremiyor
Yoksa komple bilincisiz olmamiz planlanmis mi (boyle diyenler de var)

sizce neden ? okumuyoruz

dinii siyasiii politik, ilimsel, kitaplar disinda ---- bilimsel kac kitap okudunuz bu yil ?

Konu orkuorkun tarafından (03-05-2008 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir..
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 03-05-2008, 10:44 PM   #2
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Okuma Aliskanligi

kendi adıma cevaplayayım.
sabah 06:00 kalkıp işe gidiyorum,
akşam18:00 da paydos edip 18:45'de evde oluyorum,
giysilerimi değiştirip yemek yiyorum saat 19:15,
sonra bu sefer kendi işime gidiyorum oradanda 22:30,23:00 civarı tekrar eve dönüyorum,
giysilerimi çıkrıp,duş almamla saat 23:30 buluyor sonra birazda pc de takılıp yatağa girmem 0?:?? buluyor.
ve çoğunlukla haftanın 7 günü bu tempodayım.

ama işe giderken veya işten dönerken yolda muhakkak okumaya çalışıırım iş yerindeyken öesai aralarında gazete bulursam okurum ancak bilimsel bir kitap veeya yazı olmaz okuduklarım çünki bi işime yaramayacağını düşünüyorum.ha aklıma takılan bilimsel konuları merak eder arar bulur okurum ama oda en fazla üç beş sayfa birşey olur,öyle kitap mitap ıı okumadım.
Alt 03-05-2008, 11:53 PM   #3
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

sizce neden ? okumuyoruz

dinii siyasiii politik, ilimsel, kitaplar disinda ---- bilimsel kac kitap okudunuz bu yil ?

evet dostum gerçekten çok düşünmememiz gereken bir eksik bir noksanlık hatda öyle bir noksanlıkki farkında bile değiliz gerek dünyayı görsel olarak tanımaya alışmamız gerekse kendimize olan sorumluluğumuzu unutmamız diyebilirim ...,

aslında soru şöyle olsaydı NEDEN OKUYAMIYORUZ diye daha çok yorum yapıla bilirdi
sanırım.
kendimden örnek verirsem ben fazla okumaya vakit ayıramıyorum
her gün okumam gereken lerden..... hariç bilimsel kitap okuyamıyorum...

dinimizin ilk emri oku olmasına rahmen bu benim için büyük bir noksanlıktır diyorum

burada suçlu aranması bence yanlış kitap fiyatı,eğitimci,.........

okumayan kişi niçin okumuyorum diye kendini suçlamalıdır

ben niçin okuyamıyorum .....?veya niçin okumayı sevemiyorum.....?

içimdeki okuma hırsını öldüren katil kim?

bu soruları sorarsa katilin kim olduğunu bulur..

iyi forumlar
Alt 04-05-2008, 12:32 AM   #4
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
genelde dikkat ettigimiz zaman
,elimizdeki maalzemeler,cep telefonundan tutun baska ulkelerin akillarindan fikirlerinden
başka bir ülkede icat edilmis , bizim bulduklarimiz ise sifirdan degil genelde, Modifiyeciyiz diyebilirim, buna bende dahilim

teknolojinin cogunlukla uretildigi ulkeler, amerikan ,ingiliz , japon, rus ,alman kokenli diger olanlar modifiye hindistan da kismen , ama en cok yahudi-israil kokenli bilim adami gozume carpiyor. islam devriminden once de iran acemler goze carpiyor. Cinlilere bakiyoruz adamlarin 1000 yillik tibbi yazilari var ,

genelde ortak ozelliklerine bakinca bu ulkelerin okuma aliskanliginin yuksek oldugunu goruyoruz,
japonlar mesela hizli trende bile kitap okurlar. ,amerika ise son zamanlarda dusunmekten cok beyin ithaline gitsede. okur yazarlik coktur. bircok yazarin amerikan ,ingiliz oldugunu romanlarindan biliyoruz.

sizce neden ? okumuyoruz

İnsanlar üşeniyor kitap okumaya ben böyle düşünüyorum.
İçlerinde istek olmayınca okuyamazlar önce istemeleri lazım.
Özellikle kadınlar alınmasınlar kitap okumaktansa çoğu boş işlerle uğraşıyorlar.
Bence kitap okumayı sevmediği için insanlar kitap okumuyorlar.
Kitapların fiyatları yüksek ama bu bile beni engellemiyor.
Kitap alamazsam eğer arkadaşımdan ödünç alıp okurum.:)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:43 AM .