FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Vip Salonu

Külot, türbandan daha kutsal

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Külot, türbandan daha kutsal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Külot daha önemli “Mankenler defilelerde mesleğini icra ediyor. Türbanı kutsal bir yapı içine konduruyoruz, sonra türban kutsal bir şey değildir ki bir bez parçasıdır. Eğer saçları örttüğü için ona mübareklik, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2008, 02:12 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Külot, türbandan daha kutsal

Külot daha önemli

“Mankenler defilelerde mesleğini icra ediyor. Türbanı kutsal bir yapı içine konduruyoruz, sonra türban kutsal bir şey değildir ki bir bez parçasıdır. Eğer saçları örttüğü için ona mübareklik, kutsallık manası veriliyorsa ondan daha kutsal olan bir nesne vardır, dondur, külottur. Bunlar daha önemli yerleri örtüyor, daha kutsaldır o zaman.“

Prof. Dr. ZEKERİYA BEYAZ
(İlahiyatcı)

Kaynak
Sponsored Links
Alt 29-04-2008, 07:17 PM   #2
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Külot, türbandan daha kutsal

Zekeriyya Beyaz hocayı Cem Yılmaz'ın tahtına aday olduğunu düşünüyorum.
Ne yani şimdi don daha kutsal diye başamı geçirilecek.
Alt 29-04-2008, 07:30 PM   #3
Kısıtlanmıs Uye
SUPERMEYDAN

ahu90 has a spectacular aura aboutahu90 has a spectacular aura about

cook omıkmıs bu yaaa
ahu90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-04-2008, 01:27 AM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Benim hiçte üslubum olmayan konuda yazmakta bu ne Zek(i)e riya(cı) beyaz (Allah korusun o beyazsa dünya karadır,bende dahil) denen dünyaya şaşi bakan zavallının aklından zoruna katılmamak için yazayım dedim.

O ve benzerlerine Allahın verdiği akıl herkes gibi kafasında değilde başka yerlerinde taşıdıklarından karıştırıyor, onun gibilere göre değerli olan tabiki akıl taşıyan baş olamaz, bunada şaşmamak lazım, iyiki kötü örnekte olsan sen varsın! diyenlere rahmet. TV palyaçosu seni!
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-04-2008, 01:52 AM   #5
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim hiçte üslubum olmayan konuda yazmakta bu ne Zek(i)e riya(cı) beyaz (Allah korusun o beyazsa dünya karadır,bende dahil) denen dünyaya şaşi bakan zavallının aklından zoruna katılmamak için yazayım dedim.

O ve benzerlerine Allahın verdiği akıl herkes gibi kafasında değilde başka yerlerinde taşıdıklarından karıştırıyor, onun gibilere göre değerli olan tabiki akıl taşıyan baş olamaz, bunada şaşmamak lazım, iyiki kötü örnekte olsan sen varsın! diyenlere rahmet. TV palyaçosu seni!

Yorum yaparken insanların vücudunda bulunan kusurlarla alay etmekten
insanlar ne zaman vazgeçecek acaba? İyi yada kötü ne olursa olsun Zekeriyya
Beyaz'ı da bizi yaratan Allah yarattı. Sayın Beyaz dünyaya şaşı bakıyorsa bu onun
kusuru değil. Biz doğru bakıyoruz dünyaya ve şükrediyoruz. Ama bizim yada sizin
dünyaya şaşı bakmayacağımızın garantisi var mı? İnsanların düşünceleri hakkında
istediğiniz yorumu yapın fakat bedenlerinde bulunan kusurlarla alay etmeyin lütfen.

Ben de Beyaz hocanın düşüncelerini beğenmeyenlerden biriyim ama bu bana onun
şaşılığıyla alay etme hakkını vermiyor.
Alt 30-04-2008, 02:07 AM   #6
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum yaparken insanların vücudunda bulunan kusurlarla alay etmekten
insanlar ne zaman vazgeçecek acaba? İyi yada kötü ne olursa olsun Zekeriyya
Beyaz'ı da bizi yaratan Allah yarattı. Sayın Beyaz dünyaya şaşı bakıyorsa bu onun
kusuru değil. Biz doğru bakıyoruz dünyaya ve şükrediyoruz. Ama bizim yada sizin
dünyaya şaşı bakmayacağımızın garantisi var mı? İnsanların düşünceleri hakkında
istediğiniz yorumu yapın fakat bedenlerinde bulunan kusurlarla alay etmeyin lütfen.

Ben de Beyaz hocanın düşüncelerini beğenmeyenlerden biriyim ama bu bana onun
şaşılığıyla alay etme hakkını vermiyor.
Evet daha ağır hakareti hakettiği halde biraz alaycı üslupla halini izaha çalıştım, devam edeyim o zat ilim sıfatını kullanarak kusuyor, bende onu bu sözlerle yeriyorum. Sizde karşı iseniz, cevap veriniz, türbanı kusur göstermenin daha edepli yolu yokmuydu, sizde bu soruma bakışınızı yazın lütfen sizdemi şaşi bakıyorsunuz anlayalım. Daha anlamadığınız şeyide yazayım. Ben o zatın aklıdan yoksun olduğunu, olan ca aklınıda anadoluda belden aşağı derler, hayalarında taşıdığını ima ettim, bunuda ben açıklayayım, varmı başka hicivimde anlamını farklı bulduğunuz yer acaba.?

Benim inancım her ne kadar sövene dilsiz gerek desede bazen olmuyor işte, bir değil ki her ağzını açan konuşuyor, arada bizde cevap verelim, buna bari tahammül edin veya siz susun, size de dilsiz olmak gerekmiyormu? Lütfeni ben konu içinde açıkladım, anlayın lütfen....
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-04-2008, 02:44 PM   #7
Aktif Uye

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet daha ağır hakareti hakettiği halde biraz alaycı üslupla halini izaha çalıştım, devam edeyim o zat ilim sıfatını kullanarak kusuyor, bende onu bu sözlerle yeriyorum. Sizde karşı iseniz, cevap veriniz, türbanı kusur göstermenin daha edepli yolu yokmuydu, sizde bu soruma bakışınızı yazın lütfen sizdemi şaşi bakıyorsunuz anlayalım. Daha anlamadığınız şeyide yazayım. Ben o zatın aklıdan yoksun olduğunu, olan ca aklınıda anadoluda belden aşağı derler, hayalarında taşıdığını ima ettim, bunuda ben açıklayayım, varmı başka hicivimde anlamını farklı bulduğunuz yer acaba.?

Benim inancım her ne kadar sövene dilsiz gerek desede bazen olmuyor işte, bir değil ki her ağzını açan konuşuyor, arada bizde cevap verelim, buna bari tahammül edin veya siz susun, size de dilsiz olmak gerekmiyormu? Lütfeni ben konu içinde açıkladım, anlayın lütfen....

Erkişi siz beni anlamaktan uzak bir insan olduğunuz için yeniden anlatmaya çalışacağım.
Zekeriyya Beyaz'ın üslubunu sevmiyorum,onun söylediği
bazı şeylere katılmıyorum.Benim gibi düşünmüyor diye bir insanın Allah'ın vermiş
olduğu bir kusuruyla alay etme o insanı yerme hakkını kendimde bulmuyorum.
Yada benim gibi düşünmüyor diye o insana hakaret etme hakkına sahip değilim.
Yanlış yoldaysa eğer Allah ona doğru yolu göstersin diyorum.
Daha edepli anlatabilirdi belki ama bu onun ayıbı, onun edepsizliğine bende ortak
olacak değilim.

Ben sizin üslubunuzuda hiç beğenmiyorum ve sözlerinize katılmıyorum.
Ama bu sizi yermemi yada sizinle alay etmemi gerektirmiyor.
Hele de benim gibi düşünmüyorsunuz diye size hakaret etme gibi bir hakka da sahip değilim.
Belden aşağı benzetmelerden de hiç haz etmiyorum ve hoşlanmıyorum.
Siz bu forumun demirbaşı olmuşsunuz artık. Arada bir de biz konuşalım diye
sitem etmenizi anlayamıyorum.Zaten istediğiniz şekilde düşüncelerinizi ifade ediyorsunuz.
Nedense sizin yorumlarınızı her okuduğumda milletvekili dokunulmazlığı geliyor aklıma.
Bana da dilsiz olmak gerekiyor ama bunu sadece sizden aşırı derecede negatif elektrik
aldığım için yapacağım. Buyrun meydan sizin sayın erkişi.........( Nokta )

Konu SAHARAY tarafından (30-04-2008 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir..
SAHARAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-04-2008, 03:03 PM   #8
Yeni Kayıt

Without Control - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HERŞEY BOŞ.....HAYAT ÇOK HOŞ.....

Without Control has a spectacular aura aboutWithout Control has a spectacular aura about

Yorum yapmak istiyorum ancak yapacağım yorum ne kadar tarafsız olur bilemiyorum.En iyisi şimdilik bu konuyu okumakla yetinmeliyim
Without Control isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-04-2008, 03:16 PM   #9
Aktif Uye

Alıntı:
Without Control´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum yapmak istiyorum ancak yapacağım yorum ne kadar tarafsız olur bilemiyorum.En iyisi şimdilik bu konuyu okumakla yetinmeliyim

Bence düşüncelerinizi paylaşın.Taraflı olursanız biz size söyleriz.
Alt 30-04-2008, 03:20 PM   #10
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Şu Zekeriya Beyaz Hoca'ya bayılıyorum çok yerinde tesbitleri var Hoca düz mantıkla düşünüyor ,mantıken düşününce hak vermemek elde değil:)

Etiketler
kutsal, manken, turban, zekeriya beyaz

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:38 AM .