![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Külot, türbandan daha kutsal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Külot daha önemli “Mankenler defilelerde mesleğini icra ediyor. Türbanı kutsal bir yapı içine konduruyoruz, sonra türban kutsal bir şey değildir ki bir bez parçasıdır. Eğer saçları örttüğü için ona mübareklik, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Külot, türbandan daha kutsal Külot daha önemli “Mankenler defilelerde mesleğini icra ediyor. Türbanı kutsal bir yapı içine konduruyoruz, sonra türban kutsal bir şey değildir ki bir bez parçasıdır. Eğer saçları örttüğü için ona mübareklik, kutsallık manası veriliyorsa ondan daha kutsal olan bir nesne vardır, dondur, külottur. Bunlar daha önemli yerleri örtüyor, daha kutsaldır o zaman.“ Prof. Dr. ZEKERİYA BEYAZ (İlahiyatcı) Kaynak
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Zekeriyya Beyaz hocayı Cem Yılmaz'ın tahtına aday olduğunu düşünüyorum. Ne yani şimdi don daha kutsal diye başamı geçirilecek.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 152 ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal cook omıkmıs bu yaaa |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Benim hiçte üslubum olmayan konuda yazmakta bu ne Zek(i)e riya(cı) beyaz (Allah korusun o beyazsa dünya karadır,bende dahil) denen dünyaya şaşi bakan zavallının aklından zoruna katılmamak için yazayım dedim. O ve benzerlerine Allahın verdiği akıl herkes gibi kafasında değilde başka yerlerinde taşıdıklarından karıştırıyor, onun gibilere göre değerli olan tabiki akıl taşıyan baş olamaz, bunada şaşmamak lazım, iyiki kötü örnekte olsan sen varsın! diyenlere rahmet. TV palyaçosu seni! |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Yorum yaparken insanların vücudunda bulunan kusurlarla alay etmekten insanlar ne zaman vazgeçecek acaba? İyi yada kötü ne olursa olsun Zekeriyya Beyaz'ı da bizi yaratan Allah yarattı. Sayın Beyaz dünyaya şaşı bakıyorsa bu onun kusuru değil. Biz doğru bakıyoruz dünyaya ve şükrediyoruz. Ama bizim yada sizin dünyaya şaşı bakmayacağımızın garantisi var mı? İnsanların düşünceleri hakkında istediğiniz yorumu yapın fakat bedenlerinde bulunan kusurlarla alay etmeyin lütfen. Ben de Beyaz hocanın düşüncelerini beğenmeyenlerden biriyim ama bu bana onun şaşılığıyla alay etme hakkını vermiyor.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Benim inancım her ne kadar sövene dilsiz gerek desede bazen olmuyor işte, bir değil ki her ağzını açan konuşuyor, arada bizde cevap verelim, buna bari tahammül edin veya siz susun, size de dilsiz olmak gerekmiyormu? Lütfeni ben konu içinde açıkladım, anlayın lütfen.... | |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Erkişi siz beni anlamaktan uzak bir insan olduğunuz için yeniden anlatmaya çalışacağım. Zekeriyya Beyaz'ın üslubunu sevmiyorum,onun söylediği bazı şeylere katılmıyorum.Benim gibi düşünmüyor diye bir insanın Allah'ın vermiş olduğu bir kusuruyla alay etme o insanı yerme hakkını kendimde bulmuyorum. Yada benim gibi düşünmüyor diye o insana hakaret etme hakkına sahip değilim. Yanlış yoldaysa eğer Allah ona doğru yolu göstersin diyorum. Daha edepli anlatabilirdi belki ama bu onun ayıbı, onun edepsizliğine bende ortak olacak değilim. Ben sizin üslubunuzuda hiç beğenmiyorum ve sözlerinize katılmıyorum. Ama bu sizi yermemi yada sizinle alay etmemi gerektirmiyor. Hele de benim gibi düşünmüyorsunuz diye size hakaret etme gibi bir hakka da sahip değilim. Belden aşağı benzetmelerden de hiç haz etmiyorum ve hoşlanmıyorum. Siz bu forumun demirbaşı olmuşsunuz artık. Arada bir de biz konuşalım diye sitem etmenizi anlayamıyorum.Zaten istediğiniz şekilde düşüncelerinizi ifade ediyorsunuz. Nedense sizin yorumlarınızı her okuduğumda milletvekili dokunulmazlığı geliyor aklıma. Bana da dilsiz olmak gerekiyor ama bunu sadece sizden aşırı derecede negatif elektrik aldığım için yapacağım. Buyrun meydan sizin sayın erkişi.........( Nokta )
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (30-04-2008 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İSTANBLUE ;) Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 176 ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Yorum yapmak istiyorum ancak yapacağım yorum ne kadar tarafsız olur bilemiyorum.En iyisi şimdilik bu konuyu okumakla yetinmeliyim |
| | |
| | #9 | |
Bence düşüncelerinizi paylaşın.Taraflı olursanız biz size söyleriz.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Şu Zekeriya Beyaz Hoca'ya bayılıyorum çok yerinde tesbitleri var Hoca düz mantıkla düşünüyor ,mantıken düşününce hak vermemek elde değil:)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kutsal, manken, turban, zekeriya beyaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |