![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Külot, türbandan daha kutsal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Teşekkürler saharay.Bence doğru bir söylem olmuş...Haklı olduğu bir çok söylemi var ve bunda da oldukça haklı diye düşünüyorum......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İSTANBLUE ;) Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 176 ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Teşekkürler saharay.Bence doğru bir söylem olmuş...Haklı olduğu bir çok söylemi var ve bunda da oldukça haklı diye düşünüyorum.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
tebrik ederim yüksel bey tarafsızlığınızı en iyi şekilde ortaya koymaktan çekinmiyorsunuz fakat unutmayınki müslümanlar okadar cağil değiller konuyla ilgili birkaç cümle söylemeden geçemedim har nekadar bu forumu bırakmak istesemde buradaki arkadaşlarımı bırakmak istemediğimden sitenize giriyorum şimdi malum kişi türban hakkında yorum yapmış kutsallık diyor öncelikle bilinmesi gereken şudur islamda vasıtanın hükmü yoktur islamda gayenin hükmü vardır bir insanı bıçaklada öldürseniz silahlada öldürsenin suç aynıdır buradaki gaye baş örtüsü değil buradaki gaye örtünmek tir örtünmenin kutsallığı malumdur örtünmek kutsaldır bu baş veya edep yerleri fark etmez neyle örtersen ört fakat malum kişi daha öncede islamla alay etmek için bu gibi sözleri sarf etdiği ortadadır sizin islam anlayışınız zekeriya beyaz la aynı olabilir hatda aynı olduğunuda düşünüyorum dünyaya nasıl baktığınızı bilmiyorum inşaallah onun gibi bakmıyorsunuzdur tarafsız paylaşımlar dileğimle iyi forumlar | |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #14 | ||||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 25660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | ||||
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16457 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Allah ile Kul arasına kimse giremez. Doğru söze sadece bence de denir.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
tabiki beni banlamadığınız müddetce görüşeceğiz yüksel bey fakat ifadelerinizden anladığım kadarıyla biraz sinirlenmişsiniz sanırım bu hal size yakışmıyor desem yeridir benim yüzümden bir kişi gidecekse o kişi ben olmak isterim bunu her daim söylemişimdir din bezir ganlığı bu söz hakaret niteliği taşıyormu desem ? hakaret olsada sizi banlama yetkim yok sanırım iyi forumlar | |
| | |
| | #17 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 25660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Forumda tartışma olur,eleştiri olur ama hep saygı sevgi çerçevesinde, Bir üyenin görüşünün yanlış olduğunu düşünüyorsan yazarsın '' Arkadaşım dersin ,yanlış düşünüyorsun işin doğrusu budur........vs '' Ama sen ne yapıyorsun? ''Vay efendim oyle nasıl düşünürsün,bu şekilde nasıl yazarsın,sen nasıl kişisin....... vs'' Oldumu şimdi?tartışmak bumudur? Kaç üye bu şekilde size tahammül eder? veya kaç üyeye bu şekilde doğruyu gösterebilirsin? Kısacası kimsenin fikirlerine saygı gösterdiğin yok:( Bezirgan Kelimesine gelince TV lerde gazetelerde sıkça söylenip yazıldığına göre suç teşkil etmiyor. araştırma zahmetine girme :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #18 | |
valla bu konuda haklısın sanırım ama onun için buradayız kitapları okurken(hani her üye bir kitaptır felsefesiyle bakıorum) bazı hatalarımızıda görücez ama herkez biliyorki direk hakaret etmiyorum şayet etseydim siz de memnuniyetle yolu gösterirdiniz sanıyorum dip not:kişiye özel yazmamaya dikkat etmeye çalışacağım..... ![]() | |
| | |
| | #19 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Külot, türbandan daha kutsal Alıntı:
Bana göre herkes bu haberde sadece "külot" sözcüğüne takılmış kalmış , Arkasındanda başlamışlar "zekeriya beyaz kimdir,iyimidir kötümüdür tartışmaları... Bu haber çok önemli bir şeyi anlatıyor..Kutsallıktan ,mübarek olup olmamaktan bahsediyor... Biz insanların namus kavramını nasıl bir obje şeklinde taşıdığımızdan yada zorla taşıttırıldığımızdan bahsediyor... Adam haklı; eğer sen namusunu tek bir yerin temsil ettiğine inanıyorsan vede bunun üstüne başını örtmeyenleri yada yaşadıkları hayatla insanları yargılıyorsan birde üstüne "bak namussuza benim hem siyasi objemi,hemde namus timsalim "türbanımı" başında taşıyor diyorsan" ,bende Zekeriya Beyaz çokkkk haklı diyorum... Ki Beyaz hoca çok açık ve net anlatıyor burada asıl üstünde düşünülmesi gereken durumu.. "külotlarınıza sahip çıkın bırakın türbanı o sizin namus timsaliniz yada mübarek bir şey değil".... Fotoğrafın arkasını görmeniz dilegimdir.....İyi forumlar.. | |
| | |
| | #20 | |
dediğim gibi islamda vasıtanın hükmü yoktur gayenin hükmü vardır gaye örtünmek ise bu kutsallıktır maddenin kutsallığı değil mananın kutsallığı asıldır fakat ben malum kişinin sadece alay edebilmek için bu sözü söylediğine inanıyorum birde boş örtüsü siyasi simge değildir bu kelimeyi çok sık kullanıyorsunuz burada da yanlışsınız işin doğrusu şöyle müsade ederseniz açıkliyim c.h.p. partisine oy veren baş örtülü kimse yokmu veya sizin görüşünüzde ki kişilerden başı örtülü kimse yokmu bazen işi gereği başını örten kimseler mesela ameliyat yaparken örtünüyor saçını örtüyor buna sen siyasi simge taşıyorsun diyebilirmisin namus konusunda da yanlışsın arkadaşım müsade edersen onuda açıkliyim islamı savunan birisi namusu baş örtüsüyele kıyaslamaz . baş örtüsü günahla ilgilidir haramla ilgilidir takvayla ilgilidir emiri kutsiyeyle ilgilidir ama namus farklıdır bu konu ayrı bir çerçevede tartışılabilir | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kutsal, manken, turban, zekeriya beyaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |