![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Vip Salonu forumu içinde "Politikacılar....Çalıntı bisiklet....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hırsızların en büyüğü "Al Capone" derki; "Çocukluğumda Tanrı'ya her gece bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.Baktım olmuyor,bende tuttum bir bisiklet çaldım ve geceleri Tanrı ya beni affetmesi için dua ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Politikacılar....Çalıntı bisiklet..... Hırsızların en büyüğü "Al Capone" derki; "Çocukluğumda Tanrı'ya her gece bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.Baktım olmuyor,bende tuttum bir bisiklet çaldım ve geceleri Tanrı ya beni affetmesi için dua etmeye başladım"... Sizce bu durum birazda bizim politikacıları anlatmıyormu ne dersiniz???? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Politikacılar....Çalıntı bisiklet..... hayırdır "hocacıların " sesi çıkmıyor.Bence Al capone çok güzel bir laf etmiş bakın...Trilyonlar da bu mantıkla yastık altı edilmiş galiba....Şimdi evinde dua ediyordur "tanrım beni affet " diye..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |